Incredibil.Online


ULUITOR ! Extratereștrii sunt creația diavolului !


Oficialii americani s-au temut că OZN-urile sunt lucrări ale diavolului și extratereștrii creația lui Satan. Pentru a elucida acest mister, agențiile specializate au pus bazele unui proiect de cercetare, în care s-au cheltuit peste 22 de milioane de dolari pe an. Rezultatele sunt uimitoare!
 
Unul dintre cele mai bizare programe americane, care s-a desfășurat până în prezent, este cel care încearcă să răspundă la întrebarea dacă extratereștrii sunt creația diavolului.
 
OZN-URILE LUCRĂRI ALE DIAVOLULUI?

Luis Elizondo, fost membru al Programului de identificare avansată a amenințărilor în domeniul aeronauticii ( AATIP) , a dezvăluit aceste informații cu câteva luni în urmă. Specialistul subliniază faptul că mai mulți oficiali americani cred că atât OZN-urile, cât și extratereștrii, au o origine divină sau demonică.



Această părere continuă să existe și printre oameni și din acest motiv s-a încercat rezolvarea acestei probleme. În primul rând, specialistul american susține că au fost studiate numeroase OZN-uri, pe care piloții americani le-au fotografiat.

„Ceea ce am descoperit de multe ori a fost faptul că aeronava nu avea pilot”, a spus Elizondo. Această idee se bazează pe comportamnetul straniu al OZN-urilor. Pornind de la această constatare este aproape imposibil să stabilești cărei părți aparțin extratereștrii, partea divină sau cea demonică.

Nu cu mult timp în urmă, un purtător de cuvânt al Departamentului Apărării din cadrul Pentagonului a confirmat că Programul de identificare a amenințărilor aerospațiale a fost închis în 2012. Cu toate acestea, New York Times a arătat că această activitate ar putea fi în continuare operațională.

CE CREDE VATICANUL DESPRE EXTRATEREȘTRII?

De nenumărate ori, reprezentații Vaticanului au făcut declarații controversate cu privire la extratereștrii. Iată cele mai interesante declarații ale înalților prelați catolici:

⇒ Papa Ioan Paul II în 1999, la întrebarea unui copil dacă există extratereştri, a răspuns: „Ţine minte întotdeauna: Ei sunt copiii lui Dumnezeu, la fel ca şi noi”.

⇒ Padre Pio, canonizat în 2002: „Neîndoielnic, Dumnezeu nu îşi limitează gloria la acest  micuţ Pământ. Pe alte planete există alte fiinţe, care nu au păcătuit şi nu au căzut precum noi”.

⇒ George Coyne, astronom la observatorul Vaticanului, declara „Este o nebunie să crezi că omul este singur în Univers”.

⇒ Reverendul Jose Gabriel Funes, directorul observatorului astronomic al Vaticanului, „La fel cum considerăm creaturile pământene drept «frate» şi «soră», de ce n-am vorbi şi despre un «frate extraterestru»?

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate