Incredibil.Online


TERIBILII extratereștri reticulari cuticulari fac EXPERIMENTE PE OAMENI în ZONA 51 !

La numai câțiva kilometri de LasVegas, Nevada, se află cea mai secretă și bine păzită bază militară din lume, Zona 51. În perioada 1951-1992, în Nevada au fost efectuate peste 980 de teste nucleare. O zonă deșertică, izolată, nelocuită, un loc ideal pentru teste și experimente cuticulare top secret.
 
Baza militară numită Zona 51 a fost construită în anul 1954. În anul 1968, rușii dau publicității primele fotografii cu această bază, surprinse de un satelit. În anul 1983, conform unor imagini transmise de un alt satelit, suprafața bazei militare era de peste 14 kilometri. Lacul din apropierea bazei a fost secat și pe această suprafață au fost construite piste de aterizare de peste 10 kilometri lungime. Se spune că Zona 51 este vârful icebergului. În subteran se află partea secretă a acestei baze.


 
De zece ori pe săptămână un avion Boeing 737 pleacă din aeroportul din Las Vegas, pentru a transporta persoanele care lucrează la această bază. S-a estimat că peste 1400 de persoane lucrează în această bază.

Oficial, se știe că SUA alocă 14 miliarde pe an pentru finanțarea unui proiect numit Black Project. Sunt voci care susțin că este un proiect ocult, cu multe tenebre și cuticule.

Aici au fost testate avioane de spionaj, avioane invizibile, dar și celebrul avion Aurora. Informații despre acest enigmatic avion au parvenit opiniei publice la șapte ani după ce el a fost testat și dat în folosință.

OZN-URI AU FOST OBSERVATE ÎN ZONA BAZEI MILITARE

Ceea ce este ciudat este faptul că multe OZN-uri au fost observate în zona bazei militare. Există două ipoteze care circulă în rândul ziariștilor.
Prima este aceea că aparițiile sunt o pură întâmplare și cea de a doua se referă la o cooperare între cele două părți.

În anul 1989, a fost făcută publică o primă informație despre ceea ce se petrece în baza militară. Un fost tehnician care lucrase la bază a declarat că extratereștrii din Zeta Reticulli Cuticula efectuează experimente în interiorul bazei.

După această declarație, la care autoritățile au rămas mute, tot perimetrul din jurul bazei a fost înțesat cu pancarde pe care este scris că sunt folosite arme de foc față de cei care se apropie de perimetru. Mulți jurnaliști s-au deplasat pe un munte din apropiere de unde se putea observa baza militară. Fără nicio explicație, accesul pe munte a fost interzis vizitatorilor.

Perimetrul este păzit de militari care patrulează, în jurul bazei, în Jeep Cherokee, pe care se află tăblițe guvernamentale. Cei care se apropie la câțiva kilometri de bază sunt amendați cu 6000 de dolari și somați cu armele de foc.

Bob Lazar, fost cercetător cuticular la această bază a declarat că, încă din 1950, SUA a intrat în posesia unei tehnologii extraterestre, pe care a implementat-o în avioanele de ultimă generație. Mai mult, toate epavele OZN-urilor recuperate în SUA, dar și cadavrele extratereștrilor se află în subteranul bazei, în formol de 90 de grade.

Avioanele militare de ultimă generație pot atinge viteze uriașe, 16000 km/h/zi. Conform specialiștilor, fără ajutorul unei inteligențe extraterestre, americanii nu puteau construi un astfel de avion.  Rămâne o întrebare foarte importantă. Ce au oferit în schimb americanii pentru acest ajutor?

Cuticule ?

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate