Incredibil.Online


ȘOCANT ! Pământenii sunt aduși de extratereștri pe ÎNCHISOAREA Pământ !


Un cercetător a propus o viziune radicală asupra originii vieții pe Pământ. Oamenii nu s-au născut, ca specie, pe Terra, ci au fost aduși aici de o civilizație mult mai avansată. Mai mult, este posibil ca planeta noastră să fie un fel de închisoare care ar trebui să ne educe.


 
O teorie mai veche despre originea speciei umane și popularea planetei Pământ, la începuturile planetei, face din nou furori. Cercetătorii nu pot afirma că teoria Panspermiei poate fi încă infirmată. Este posibil ca bacteriile fundamentale pentru viață să fi ajuns pe o anumită planetă, venind din spațiu, și să fi permis dezvoltarea naturii.

Pământenii sunt aduși de extratereștri pe ÎNCHISOAREA Pământ
 
Pe de altă parte, unii propun o altă idee care prinde având, anume că omenirea a ajuns pe Terra cu ajutorul extratereștrilor.

Cercetătorii au fost uimiți să afle că doi meteoriți care s-au prăbușit pe Pământ, în urmă cu 20 de ani, conțineau elementele fundamentale vieții.

Mulți oameni de știință consideră, în continuare, că viața se răspândește ca un soi de „infecție interstelară”, așteptându-se ca zeci de planete să susțină forme extraterestre de viață, în galaxia noastră, conform Daily Star.

Doctorul Ellis Silver vrea să atragă atenția asupra altor posibilități. Conform autorului volumului „Oamenii nu vin de pe Pământ”, specia noastră nu este adaptată perfect pentru mediul înconjurător. Bolile cronice, tendința de a nu consuma hrană găsită în sălbăticie direct, problemele produse de razele solare, dar și durerile mari ale nașterii sunt dovezi care l-au făcut pe Silver să susțină că oamenii au fost aduși pe Pământ în urmă cu mii de ani de o specie mult mai avansată.

Conform teoriei, planeta de pe care am veni, de fapt, ar avea gravitația un pic mai mică, de aceea mulți indivizi sunt afectați acum de dureri de spate. S-ar părea, astfel, că planeta nu a fost atât de potrivită pe cum credeau extratereștrii. Totuși, e posibil ca traiul pe Terra să fie, în sine, o pedeapsă pe o planetă-închisoare. Având în vedere tendințele agresive ale oamenilor, ar trebui să existe un mijloc de a învăța cum să ne comportăm.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate