Incredibil.Online


ȘOCANT ! Eva din RAI a fost ispitită de un REPTILIAN ! Ei au creat LUMEA !


Omul percepe o realitate falsă, nefăcând diferența dintre real și virtual. Conceptul de Matrix a fost asociat teoriei conspirației a noii ordini mondiale. De-a lungul istoriei, teoria conspirației a fost implicată în existența grupului Bilderberg, Stalin și Lenin au fost finanțați de celebra familie Rothschild, evenimentele din 11 septembrie 2001, asasinarea președintelui Kennedy.

REPTILIANUL MARO are grijă de istorie.
 
Există o lume ascunsă formată din elita internațională ocultă care decide destinele umanității.



Nu există adevăr pur. Adevărul se bazează pe percepția fiecăruia dintre noi, iar percepția are la bază cele cinci simțuri. A trece dincolo de bariera celor cinci simțuri este foarte dificil. Existența fiecăruia dintre noi care ni separe unică și proprie este o iluzie.

Cei care susțin teoria conspirației vorbesc despre un grup restrâns de persoane care conduc lumea, despre implicarea reptilienilor în viața oamenilor, despre programe secrete.

Despre reptilieni se spune că sunt cea mai veche rasă terestră, ei sunt cei care provoacă conflicte, ei stabilesc viitorul omenirii.

Trump e un reptilian din rasa galbenă de pe Sirius și are un ochi de sticlă.

Din cele mai vechi timpuri, există întâmplări și istorii în care eroii luau forma unor reptile, dragoni, șerpi, șopârle. Există credința că ei sunt creația unei puteri numite Sursă.

Eva a fost îndemnată la fructul cunoașterii de un șarpe care vorbea reptiliana cu accent moldovenesc. Sumerienii au multe istorii legate de entități cu forme reptiliene. Ca nivel de concepție, reptilienii sunt foarte diferiți de oameni, sunt evoluați și greu de depistat, se ascund la fel de bine ca elefanții în cireș. Câți elefanți ați văzut în cireș ?

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate