Incredibil.Online


Articol ULUITOR despre ILLUMINATI, Noua Ordine Mondială, ISIS și NASA din care nu vei înțelege NIMIC ! ȘOCANT


În 22 aprilie 2018, Le Nouvel Ordre Mondial, Noua Ordine Mondială, a publicat două articole despre pericolul ISIS.
 
În primul articol, sunt prezentate mai multe mesaje pe care reprezentanții ISIS le-au transmis pe diferite căi de comunicație cu privire la sistemul financiar american în spatele căruia se află satana, adică illuminatii, despre media și industria americană de film și despre NASA.
 
Într-un alt mesaj se vorbește despre politica modernă pe care o duc aceste instituții și care îl îndepărtează pe om de credință.

Mai multe instituții bancare, Hollywoodul, postul de televiziune CNN, NASA au perceput aceste mesaje ca un avertisment și iau în calcul ceea ce este mai rău.



În noiembrie 2016, șeful grupării ISIS transmitea un mesaj în care îi îndemna pe susținătorii să se alăture mișcării ISIS. Mesajul era pentru simpatizanții din Filipine, Bangladeș, Indonezia, Afganistan.
În septembrie 2017, a urmat un alt mesaj adresat centrelor de informație infidele și cartierelor generale de război ideologic. Mark Mitchell, secretar adjunct în cadrul administrației americane, afirma că Indonezia a devenit un refugiu pentru militanții ISIS.

Șeful militar indonezian, Gatot Nurmantyo, declara în 2017, că ISIS este prezentă în toate provinciile țării, care este compusă din 18000 de insule. Trebuie să ne temem de celulele latente din Indonezia.
Cel de al doilea articol, face referire la un mesaj pe care Charles Bolden, președinte NASA, l-a transmis prin mail tuturor angajaților. Mesajul purta titlul de The protection Plan și începea cu o frază care a stârnit interesul multor jurnaliști.

NASA este singurul organism federal care este însărcinat cu securitatea poporului său și a populației mondiale pe Terra și în spațiu. Planurile de pregătire a personalului în privința protejării familiilor noastre sunt esențiale. El vorbește despre urgențe potențiale, printre care și atacurile teroriste. În acest sens, el a menționat că fiecare angajat va primi un ghid util în situații de urgență.

Angajații sunt anunțați să prezinte acest ghid familiei și apropiaților. Mesajul se încheie cu, vorbim despre o obligație.
 
Indonezia este țara cu cea mai mare populație musulmană din lume. Un număr important de indonezieni susținători ISIS luptă în străinătate.

În anul 2004, presa din Indonezia scria despre faptul că reprezentanți ai vechiului stat musulman recrutează persoane. Un general al armatei indoneziene susținea că propaganda și racolarea se realizează în cadrul rețelelor de socializare.

Jurnaliștii de la Jakarta Globe scriau, este periculos să rămânem tăcuți și să nu luăm atitudine.

Articol preluat de pe Efemeride, firește.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate