Incredibil.Online


ULUITOR ! Au fost creaţi porcii cu gust dar care nu îngraşă !


Un grup de savanţi chinezi au modificat cu succes genele porcilor pentru a crea o nouă rasă mai slabă. Aceştia au cu un sfert mai puţină masă decât porcii normali.

Porcii cu o carne mai săracă în grăsimi au fost creaţi cu ajutorul tehnicii revoluţionare de editare genetică numită CRISPR, care poate fi programată să introducă noi informaţii genetice într-un loc ales de cercetători, scrie Live Science.

JUMĂRILE TE VOR AJUTA SĂ SLĂBEŞTI !

Pentru a reduce cantitatea ţesutului adipos, cercetătorii au introdus o genă în embrionii de porci care duce la producerea unei proteine care ajută mamiferele să rămână calde în temperaturi scăzute, prin arderea de grăsime mai eficient. Porcii, întrucât provin de la tropice, şi-au pierdut această proteină în istoria evoluţiei.



POŢI MÂNCA PORC PRECUM PORCUL ŞI NU TE ÎNGRAŞI !

Aceşti embrioni au fost implantaţi în 13 femele, născându-se în total 12 porci. Cercetătorii au observat că aceştia îşi pot regla temperatura corpului în condiţii de frig, spre deosebire de porcii normali.

Acesta a fost şi motivul principal pentru studiu: reglarea temperaturii ajută puii de porc să supravieţuiască iernilor vitrege. Metodele fermierilor de până acum includeau utilizarea radiatoarelor şi lămpilor de căldură, dar acestea erau ineficiente.

SLANA AFUMATĂ NU VA MAI TREBUI "ARSĂ" CU PĂLINCĂ !

Nu se ştie dacă astfel de porci vor ajunge şi în Europa, inclusiv în România, întrucât legislaţia este diferită faţă de cea din China.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate