Incredibil.Online


ULUITOR ! Extratereştrii iubesc apa. Deloc surprinzător, ruşii IUBESC VOTCA !


Ființele de pe alte planete iubesc apa, a declarat comandantul unui submarin rusesc. Așa se încheie raportul pe care acesta l-a înaintat superiorilor săi după ce a efectuat o misiune în Oceanul Pacific, în apropiere de Triunghiul Bermudelor.

Asta după ce i-a catalogat pe extratreştri drept nişte " ... idioţi care habar nu au ce înseamnă o votcă bună, mama lor de reptilieni."
 
Pe fundul oceanului au fost identificate șase obiecte care se deplasau cu o viteză uluitoare. În urma unor manevre dificile, echipajul a reușit să scoată la suprafață submarinul. Obiectele neidentificate au ieșit din ocean și au dispărut pe culmile cerului.
 
Acestea sunt câteva pasaje din raportul întocmit de comandantul submarinului. Obiectele neidentificate dezvoltau viteze incredibile, de peste 300 de noduri pe oră. Accelerația era atât de puternică încât aveai senzația că legile fizicii erau sfidate.

Nu trebuie să uităm faptul că în apă este extrem de dificil pentru a dezvolta astfel de viteze, în condițiile în care un submarin în zilele noastre se poate deplasa cu 20 de noduri pe oră.

O altă întâmplare incredibilă s-a petrecut în anul 1982, în lacul Baikal. Mai mulți pescari au alertat autoritățile după ce pe fundul lacului au observat mai multe lumini. Au fost trimiși armata și mai mulți scafandri. Cei șapte scafandrii au întâlnit la adâncimea de 50 de metri mai multe ființe umanoide îmbrăcate în costume argintii. S-a iscat o confruntare și trei scafandrii au fost uciși, iar ceilalți patru au fost răniți.



În anul 1960, Sokolov, comandantul unui submarin sovietic a declarat că a văzut un obiect care s-a ridicat din Marea Neagră cu o viteză uluitoare. Episoade similare au fost consemnate în 1965 și 1970, atunci când marinarii au văzut țâșnind din apele Mării Negre obiecte sferice de mari dimensiuni.

În anul 1960, două dintre cele mai performante submarine americane au dispărut în apele Atlanticului. După mai multe zile de căutări, cele două epave au fost descoperite, mai puțin cadavrele celor 228 de marinari. Epavele nu prezentau urmele unui atac, carcasele fiind intacte.
                                                                                                                                                                 

În anul 1989, s-a produs un alt incident care putea să fie unul tragic. În fața unui submarin american care se afla la 200 de mile de Florida a apărut un obiect necunoscut care i-a blocat drumul. Toată aparatura și comenzile nu au mai funcționat. După ce a înconjurat de mai multe ori submarinul obiectul s-a ridicat și a dispărut deasupra apei.

Doar 5% din mările și oceanele lumii au fost explorate. Poate că și din această cauză extratereștrii preferă acest mediu, fiind departe de ochii curioși ai oamenilor.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate