Incredibil.Online


INCREDIBIL ! Elvis Presley TRĂIEŞTE !




Elvis Presley n-a murit, piesa asta este hit !

SE SPUNE CĂ ELVIS PRESLEY, REGELE, NU A MURIT ÎN 16 AUGUST 1977. OFICIALITĂȚILE SUSȚIN CĂ, A FOST DESCOPERIT MORT ÎN SALA DE BAIE DE LA REȘEDINȚA DIN GRACELAND, SUA. MULȚIMEA S-A ADUNAT ÎN FAȚA REŞEDINŢEI SPERÂND CĂ REGELE TRĂIEȘTE.

Mulți au afirmat că Elvis nu murise și că totul a fost o înscenare. În zadar, Regele a fost declarat că decedase. Infarct, supradoză, sinucidere, cine știe?
În 18 august 1977, corpul lui Elvis a fost expus la Graceland, după care o escortă de motociclişti și limuzine albe l-au însoțit spre locul de veci.

TITANUL AVEA PLACĂ PE CREIER DIN TITAN ! TITANIC !

Poate muri un titan al muzicii în mod subit? Se pare că da. Elvis, Michael Jackson și mulți alții, au murit sub privirile medicilor personali și ale armatei de oameni pe care o plăteau.

Presa și iubitorii muzicii lui Elvis s-au întrebat de ce Regele a fost resuscitat timp de 40 de minute, când ar fi trebuit să fie transportat la cel mai apropiat spital.

Aceeași moarte plină de mister și pentru Michael Jackson. Să plătești peste 20 de persoane care ar trebui să aibă grijă de tine și să mori în condiții ciudate.

S-A GĂSIT GORGONZOLA PE CERTIFICATUL DE DECES !

Faptul că certificatul de deces al lui Elvis a fost eliberat după două luni de la moartea sa, a făcut să se nască multe controverse. S-a spus că este o conspirație și că Elvis trăiește.

Două ore după ce Elvis a murit, o persoană care a utilizat numele de John Burrows a cumpărat un bilet de avion spre Buenos Aires.



Elvis a utilizat acest nume în multe din călătoriile pe care le-a făcut. Această coincidență i-a făcut pe mulți dintre admiratorii săi să creadă că Elvis trăiește și s-a retras în Argentina.

Cei care au venit să-i aducă un omagiu au avut privilegiul ca numai două ore să stea în preajma sicriului descoperit. Și această situație a alimentat o serie de rumori referitoare la faptul că rudele au avut ceva de ascuns și că Elvis trăiește, undeva retras pe o insulă.

IATĂ CUM :

Imediat după moartea sa, din locuința de la Graceland au dispărut bijuterii și peste un milion de dolari, care nu au mai fost recuperați.

Ipoteza înscenării morții sale a avut ca argument și faptul că Regele făcuse o vizită la Casa Albă. Acolo ar fi avut o întâlnire secretă cu agenți federali, cărora le-a dat o listă cu numele traficanților de droguri. Se spune că, în acest mod, Regele ar fi scăpat de închisoare. Se cunoaște faptul că era consumator de droguri și i se pregătea un proces în acest sens.



Nu știm cât adevăr este în toate aceste ipoteze. Cert este faptul că, anturajul său a chemat foarte târziu ambulanța, o serie de bunuri au dispărut fără urmă și că în momentul în care autoritățile au venit la reședința sa, totul era spălat și curățat, negăsindu-se nici urmă de droguri.

FENOMENAL !

Graceland era o adevărată fortăreață. Este puțin probabil ca cineva din afară să fi putut intra și fura bijuterii și milionul de dolari.
Mulți au fost aceea care au declarat că l-au văzut pe Elvis, după moartea sa, în diverse colțuri ale lumii.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate