Incredibil.Online


CIUDAŢII oameni UMBRĂ care ne sug energia NOAPTEA !


Pentru lumea obișnuită, oamenii umbră nu există sau pur și simplu sunt o iluzie sau imaginație. În cercurile oculte, oamenii umbră sunt caracterizați precum niște entități de energie negativă. În general apar în timpul somnului și de cele mai multe ori provoacă frică și panică.

Heidi Hollis, un parapsiholog din Statele Unite ale Americii, susține că aceste ființe energetice sunt cât se poate de reale și că scopul lor este să se hrănească cu emoțiile și energiile negative emanate de oameni. Din acest motiv, oamenii-umbră sunt comparaţi cu niște diavoli sau spirite malefice.

Aceste entități nu sunt în totalitate vizibile, dar ele se pot zări cu coada ochiului, iar atunci când există contact direct, ochii lor se pot vedea roșii și infiorători.

SE AȘEAZĂ ÎN TIMP CE DORMIM PE PIEPT

De-a lungul timpului, au existat numeroase mărturii ale oamenilor, care în timpul nopții au avut contact cu aceste entități malefice. Ciudat este faptul că oamenii umbră acționează numai în timp ce dormim. Ei se așează pe piept și în acel moment victima începe să se trezească. Nu poate să respire foarte bine și nici să se miște sau să țipe. Întreaga scenă poate fi comparată cu un fel de paralizie conștientă.



Cele mai multe dintre victime au descris același tablou atunci când a venit vorba despre oamenii umbră și acțiunea lor. Se poate crede că este vorba despre o simplă paralizie în somn, care conform medicilor nu este dureroasă, însă victimele au raportat dureri și frică insuportabile.                                                                                                                                                              
Oamenii umbră, fiind entități inferioare, se hrănesc cu energia din corpul uman. Parapsihologii susțin că noaptea suntem cei mai vulnerabili și precum niște vampiri încearcă să ne sugă toate energia.

Fantomele sunt diferite de fiinţele din umbră, deoarece sunt situate pe un alt nivel al planului astral. Cele mai multe fantome apar în forme albe sau translucide. Ele, de obicei, stau pe Pământ pentru a veghea asupra cuiva sau pot fi ataşate de un obiect sau de o locaţie din viaţa avută. Poate că fantomele nu-şi dau seama că şi-au părăsit corpul fizic, din dimensiunea noastră.

OAMENII UMBRĂ ÎN DIFERITE CULTURI

În Scandinavia, o femeie blestemată, numită Mares, călătorește numai pe timp de noapte. Ea se așează pe pieptul celor care dorm și încearcă să le fure suflarea.

În Statele Unite ale Americii, oamenii umbră sunt cunoscuți sub numele de Hag. Aceștia acționează noaptea și apasă cu greutate pe pieptul celor care dorm. Hag provoacă panică și frică.

În Japonia, Kana Tevoro este un spirit mort, al unei rude apropiate, care pe timp de noapte se întoarce acasă. De cele mai multe ori se hrănește cu energia fostelor rude.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate