Incredibil.Online


ŞOCANTELE mumii EXTRATERESTRE din America de Sud !


După ce a fost descoperită în Peru o mumie despre care se crede că este de origine extraterestră, a fost lansat Alien Project, care are ca obiectiv stabilirea originii mumiei descoperite la Nazca, Peru, și care are trei degete la fiecare mână.

Lungimea mumiei este impresionantă, aproape trei metri și a fost descoperită într-un sarcofag, de un localnic. Mumia era acoperită de o substanță albă cu aspect de pudră. Ceea ce este interesant este faptul că mumia nu are glande mamare și nu poate fi un mamifer.
 
În aprilie 2017, au fost efectuate primele teste privind ADN-ul. O primă concluzie a fost că acesta nu este de origine umană sau animală. Mumia a fost descoperită într-o cavernă din Cusco, Peru, în apropiere de Nazca.

Specialiștii care au efectuat testul au declarat că descoperirea este dovada că mumia este de origine extraterestră, o dovada clară care nu poate fi contestată de niciun specialist.



Fiecare dintre cele trei degete conține șase oase. Degetul omului conține trei oase. Craniul are dimensiuni mari și este alungit. Testele ADN au fost efectuate într-un laborator specializat din Marea Britanie, unde exactitatea acestora nu poate fi pusă la îndoială.                                                                                                                                                           
Primele concluzii susțin că entitatea este non-umană, poate de origine reptiliană, concluzie susținută și de lipsa glandelor mamare.
Acum câțiva ani, Peru a fost locul unde s-a realizat o altă descoperire la fel de misterioasă.

În apropiere de granița cu Chile, a fost descoperită o mumie de mici dimensiuni care a fost numită Homo Florentis sau Hobit. Genomul micii creaturi era diferit de cel uman. Și de această dată, mumia prezenta trei degete la o mână, la fel și la picior, craniul dezvoltat și alungit.


Lungimea mumiei era de 21 de centimetri. În anul 2003, în Chile, a fost descoperită o mumie asemănătoare, cu o dimensiune de 16 centimetri, prezentat nervuri care erau plate la fel ca la broaște sau pești, prezenta coloană vertebrală și patru coaste.


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate