Incredibil.Online


SOCANT ! De ce nu ar trebui să refolosim sticlele de apă. Avertismentul cercetătorilor care îţi dă fiori !



O fiinţă umană poate trăi până la trei săptămâni fără mâncare. Totuşi, când vine vorba despre apă, maximumul de zile care poate trece în lipsa acestui lichid este de şapte. Totuşi, există un pericol când vine vorba despre recipientul din care oamenii beau apă.

Cu un corp compus în proporţie de 60% din apă şi având în vedere faptul că în jur de patru litri de apă sunt eliminaţi, zilnic, prin intermediul transpiraţiei, urinei şi respiraţiei, hidratarea este un element esenţial pentru o viaţă sănătoasă, mai ales în timpul zilelor călduroase de vară, scrie Gândul.



În încercarea de a bea cantitatea de apă recomandată pentru consumul zilnic, facem tot ce putem, incluzând aici folosirea sticlelor de apă. 

Cei mai mulţi dintre noi, cumpărăm o sticlă de apă şi apoi o refolosim. Este un lucru bun pentru mediul înconjurător, însă nu şi pentru sănătate. 

Specialiştii compară consumul de apă dintr-o sticlă refolosită cu momentul în care o persoană ar linge jucăria căţelului lor. 

Recipientul din care bem apă acasă sau la birou, poate fi un adevărat „cuib” de bacterii. 

O echipă de cercetători a analizat în laborator sticlele de apă folosite de atleţi. Rezultatul? Îţi face pielea de găină!

Specialiştii au găsit pe sticlele refolosite peste 300.000 de bacterii pe centimetru pătrat.

UUUUU !

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate