Incredibil.Online


BUBUITOR ! Naziştii au contruit baze în Antarctica împreuna cu EXTRATEREŞTRI REPTILIENI !


O nouă teorie a conspirației este pusă în lumina reflectoarelor de fostul ofițer al armatei Americane, William Tompkins. Acesta susține că Hitler a avut un acord cu extratereștrii reptilieni și împreună au realizat mai multe baze secrete pe teritoriul Antarcticii.
 
Această teorie a conspirației este prezentată de site-ul Exopolitics, unde Tompkins prezintă cu lux de amănunte povestea. Totul a început în anul 1911, când germanii au pus bazele primei misiuni în Antarctica. Atunci s-a realizat o expediție de recunoaștere. Câțiva ani mai târziu, s-au realizat alte misiuni de acest gen, pentru ca înainte de cel de-Al Doilea Război Mondial aceste misiuni să se intensifice.
 
Fostul ofițer susține că în 1934 Hitler a semnat un acord secret cu reptilienii. Atunci s-a organizat o amplă misiune spre Antarctica, în care s-a cărat echipament de foraj, dar și aparatură de ultimă generație. Reptilienii le-au pus la dispoziția germanilor 3 caverne uriașe, în care au depozitat tot echipamentul. Se presupune că acolo s-au înființat bazele secrete.

Tompkins aduce în discuție declarația incredibilă a amiralului Karl Dönitz, care după expediția din Antarctica, declara lumii întregi că este șocat de fortăreața inexpugnabilă pe care a construit-o Germania în onoarea lui Hitler în inima Antarcticii. Inetresant este faptul că amiralul a comparat această bază secretă cu Shangri-La, un loc mistic, armonios, în apropierea unei mănăstiri, în vestul munților Kunlun sau paradisul. Un sâmbure de adevăr a trebuit să existe pentru că Dönitz nu ți-ar fi pătat numele și reputația nici măcar pentru Hitler.

Shangri-La este de multe ori folosit sinonim cu Grădina Edenului, pentru a reprezenta paradisul neaccesibil omului modern. În limba engleză este de multe ori folosit ca o analogie la un țel care este foarte greu de atins. Pentru un om care are nevoie disperată de vindecare, tratamentul său ar putea fi numit „Shangri-La”.


                                                                                                                                                                 

Mai mult de atât, după ce Al Doilea Război Mondial s-a încheiat, amiralul Dönitz a făcut remarci uluitoare cu privire la bazele secrete naziste din Antarctica, în cadrul celebrului proces de la Nuremberg. Le-a spus judecătorilor de război că mai multe baze există în Antarctica și ele au fost construite într-o oază paradisiacă din mijlocul gheții. A fost considerat nebun și nu a fost luat în seamă de nimeni.

Incredibil sau nu, în 1966, cartograful Heinrich C. Berann realiza pentru National Geografic un amplu reportaj în care susținea că pe sub stratul gros de gheață din Antarctica se poate pătrunde cu submarinul și se poate ajunge în locuri cu vegetație.

OZN-urile naziste
Există documente în arhivele Wermarchtului care susțin ipoteza realizării acestui aparat de zbor. Specialiștii care au realizat construcția făceau parte din societatea secretă Vril.

Este cunoscut faptul că în anul 1922, specialiștii din societatea Vril au realizat un aparat care a zburat fără pilot pe bază de forță antigravitațională.

Documentele arestă faptul că unul din țelurile lui Hitler a fost acela de a construi un aparat de zbor în formă de clopot. Proiectul s-a numit Bell. În timpul celui de al Doilea Război Mondial, aviatori americani și englezi au întocmit rapoarte în care arătau că în momentul bombardamentelor, au întâlnit obiecte zburătoare necunoscute.

Cercetătorii naziști au lucrat la un aparat zburător futurist, care îmbina tehnologia impusă de un avion și cea a unui elicopter, susține realizatorul documentarului.  Laboratorul unde a fost creat acest aparat era situat în Praga. În anul 1943, spionajul american reușește să extragă din laborator o serie de documente top secret și dezvoltă în paralel, un proiect asemănător cu cel al naziștilor. Unul dintre inginerii care a lucrat la acest proiect, pentru naziști, susține că au fost fabricate 15 aparate de zbor, în formă de clopot. Toate erau funcționabile.


Aceste OZN-uri au fost transportate în Antarctica, unde au fost pregătite pentru a realiza misiuni pe Lună sau chiar alte planete. Tompkins  susține că progresul tehnologic al Germaniei naziste a fost posibil datorită reptilienilor. Întrebarea la care nu poate să răspundă cu exactitate este aceea care se referă la faptul de ce Germania nu a reușit să câștige Al Doilea Război Mondial? Oare acesta a fost doar un pretext pentru a masca activitățile secrete ale naziștilor sau este o altă ipoteză stranie?

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate