Incredibil.Online


INCREDIBIL ! Apără-te de VAMPIRII ENERGETICI cu aceste vrăji miraculoase.


Mihai Voropchievici, faimosul neurochirug parapsiholog rus, afirmă că există persoane care nu stiu foloseasca energiile negative pe care le poseda.
 
„Cateodata poti sa faci o problema unei alte persoane. Cea mai groaznica dintre ele este deochiul. Te prinde cu organismul putin slabit. Omul se deoache si ca este prea frumos, si ca e prea urat. Intotdeauna trebuie sa ai o solutie. Daca esti singura, ca sa scapi de deochi sa spui Tatal Nostru de sapte ori şi 13 mătănii”, a spus Voropchievici, potrivit a3.ro.
 
Vrajile se fac si se trimit noaptea pentru că lumina le distruge. Snurul rosu te protejeaza de energiile negative si deochi. Exista talismane reflectorizante care trimit energiile negative la cel care le-a transmis. Acestea sunt cateva dintre regulile de baza in acest domeniu.

„Noi, fiind crestini, avem o protectie fantastica din partea crucii. Fiecare rezoneaza cu un anumit protector din zona mistica. Te protejezi de deochi cu ajutorul ochiului de deochi, mic si albastru. Pietricica de turmalina neagra este captatorul cel mai puternic de energii si de vibratii negative”, a spus Mihai Voropchievici.

Iată cinci unelte energetice pentru a-ţi curăţi spaţiul şi a preveni pierderile/furtul de energie:

Rămâi centrat şi împământat. Si conectat ! Baga degetele în priză. Muşcă-te de ouă !Dacă eşti centrat în cadrul sinelui tău spiritual (în locul analizatorului sau a ego-ului) vei simţi imediat că ceva s-a mişcat în spaţiul energietau. Dacă eşti temeinic împământat, vei putea elibera cu uşurinţă energia şi emoţiile altor oameni în josul “cablului tău de împământare” în mod intenţionat.


                                                                                                                                                                 

Fii într-o stare de non-rezistenta. La ceea ce ne opunem, tocmai aceea se lipeşte de noi. Dacă te simţi inconfortabil în jurul unei anumite persoane sau într-un grup, nu intră într-o stare de rezistenţă ca modalitate de a te proteja, întrucât acest lucru doar va menţine energia străină blocată în spaţiul tău. Pune-te în mişcare într-o stare de non-rezistenta prin a-ţi imagina că trupul tău este clar şi translucid precum sticla transparenta sau apă. În acest mod, dacă cineva îţi aruncă vreo infirmare sau negaţie, va trece prin tine fără a te afecta.

Poseda spaţiul propriei tale aure. Fiecare dintre noi avem o aură energetică ce ne înconjoară corpul. Dacă nu posedăm acest spaţiu personal, suntem vulnerabili la energia străină ce pătrunde în el. Este necesar să devii conştient de graniţele ariei tale (circa o lungime de braţ de la corp, peste tot în jurul acestuia, lateral, în sus şi în jos), că o cale de a poseda propriul tău spaţiu personal.

Fă-ţi o purificare energetică. Culoarea aurie are o înaltă vibraţie care este folositoare pentru curăţirea şi înlăturarea energiei străine. Imaginează-ţi o duză de dus aurie în vârful aurei tale (la circa 1 m deasupra capului) şi porneşte-l, îngăduind energiei aurii să curgă prin aura ta şi spaţiul tău personal, şi să se elibereze în josul împământării tale. Te vei simţi imediat curăţat şi reîmprospătat.


Recheamă-ţi energia. Când avem energia noastră în propriul nostru spaţiu, este mai puţin loc pentru că energia altora să pătrundă. Dar pe măsură ce ne focalizam asupra altor oameni şi proiecte, uneori ne răspândim în jur energia. Creează o imagine a unui soare auriu şi limpede la circa 1 metru deasupra capului tău şi las-o să fie precum un magnet, atrăgând toată energia ta înapoi către tine (şi purificând-o în energia aurie). Apoi adu-o în jos prin vârful aurei şi înlăuntrul spaţiului tău personal, elibereaz-o în spaţiul tău personal.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate