Incredibil.Online


ROMANIA va fi prima INVADATA ! PERICOLUL EXTRATERESTRU ESTE UNUL REAL !


Este cunoscut faptul că în perioada 1972-1994, CIA a derulat programul Stargate în care a utilizat persoane care aveau capacitatea de a vedea la distanță. Aceștia erau numiți intuitivi.
 
Cu ajutorul acestora au fost localizate baze militare sovietice secrete, grupuri teroriste sau traficanți de droguri. Intuitivii putea pătrunde în cele mai secrete laboratoare. Era un spionaj de la distanță care nu presupunea riscul de a fi înregistrate pierderi de vieți umane.

Intuitivii sunt nativi ai broastei nascuti scorpioni din greseala melcilor cu 3 oua !
 
De curând, institutul american Farsight a realizat un experiment cu trei intuitivi cotați ca fiind cei mai buni din SUA. Cei trei au fost izolați unul de altul pentru a nu se influența. Obiectul era descrierea evenimentului Corona, prăbușirea OZN-ului la Roswell.

Primul intuitiv Dick Algirre este originar din Hawai. Și-a început descrierea asemănând-o cu testul nuclear numit Trinity. La început a fost o lumină albastră care a apărut pe cer, după care un obiect metalic de aproximativ 10 metri lungime s-a prăbușit. În interiorul OZN-ului se afla un ecran mare pe care se puteau vedea planetele și stelele.



Cel de al doilea intuitiv a declarat că prăbușirea OZN-ului a fost cauzată de un fulger care a avariat OZN-ul. În interiorul obiectului zburător se aflau 10 extratereștri. Doi dintre aceștia au supraviețuit. Se comportau ca niște roboți.

ozn-rilE  ARD GRĂSIMEA până la os! 

EXTRATERESTRU : Cum am dat jos toată grăsimea de pe burtă... -57 kg. Noaptea beam un pahar de.PLASMA !

Cel de al treilea intuitiv a afirmat că OZN-ul funcționa pe bază de plasmă. După accident, zona a fost survolată de alte OZN-uri.

Accidentul de la Roswell deschide o lungă listă de astfel de incidente. După anul 1991, CIA a intrat în posesia a 250 de documente care aparțineau fostului KGB. Un tragic accident s-a petrecut la o bază militara din Siberia, în care 12 militari și-au pierdut viața. Doi dintre supraviețuitori au dat declarații care erau atașate la unul dintre rapoarte.

Un OZN a survolat zona militară la joasă altitudine și s-a primit ordin să fie lansată o rachetă sol-aer. În momentul în care OZN-ul a fost lovit de rachetă, pe cer a apărut o sferă luminoasă și 12 dintre militari au fost pietrificați. În raport se mai vorbește despre pericolul extraterestru.


După anul 2010, CIA a declasificat câteva mii de documente, unele făcând referire la evenimente extraterestre. Conform acestor documente, în perioada 1968, în zona Tibet, Nepal a fost semnalată prezența mai multor OZN. Autoritățile au cerut sprijinul specialiștilor americani care s-au deplasat în zonă.

Conform rapoartelor CIA, există câteva zone pe glob care sunt preferate de extratereştri. Una dintre acestea este Antarctica. Canalul de televiziune CNN a realizat un documentar cu cercetători care s-au deplasat în Antarctica pentru a studia aceste apariții.

Unul dintre cercetători a confirmat existența programului Highjump din perioada 1946-1947, care a fost un dezastru pentru armata americană. Peste 5000 de militari și-au pierdut viața în încercarea de a distruge o bază extraterestră.

În cadrul acestui documentar s-a făcut referire și la descoperirea din anul 1973, din România, a unui obiect misterios care are o vechime de 250000 de ani, realizat din aluminiu Cercetătorul a completat că omenirea cunoaște aluminiul de 200 de ani. De aici și întrebările care se pun asupra originii acestui obiect. Cercetătorul a completat afirmând că teritoriul românesc a fost vizitat de extratereștri și poate fi considerat primul în acest sens.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate