Incredibil.Online


Nu iti merge bine in viata ? Ti s-au facut FARMECE ! VRAJITORIE !


Farmecele şi vrăjile există şi se fac. Chiar dacă ştim că nu este bine pentru că prin ele încălcăm liberul arbitru al celui asupra cărora sunt făcute, sau o facem din invidie, din răzbunare, din disperare, uneori, sau unele dintre noi, ajung să recurgă la ele ca ultimă metodă pentru a-şi atinge scopul.
Farmecele şi vrăjile există şi se fac.

 Chiar dacă ştim că nu este bine pentru că prin ele încălcăm liberul arbitru al celui asupra cărora sunt făcute, sau o facem din invidie, din răzbunare, din disperare, uneori, sau unele dintre noi, ajung să recurgă la ele ca ultimă metodă pentru a-şi atinge scopul. Există nenumărate formule şi ritualuri, dar chiar dacă pe moment funcţionează, este interesant, şi trist în acelaşi timp, să observi toate urmările (atât asupra celui care le face, cât şi asupra celui căruia îi sunt făcute). 

Unii spun că dacă nu crezi în ele, nu se leagă de tine şi se întorc asupra celui de la care au pornit, alţii spun că, deşi nu credeau în aşa ceva, şi-au schimbat complet punctul de vedere în urma unei experienţe personale neplăcute de acest gen. Crezi sau nu, în cazul în care bănuieşti ceva, te poţi duce la un preot cu har care ar putea sa-ţi spună sau te poţi ghida după unele semne.

1. Vrei să faci un copil şi nu poţi

Îţi doreşti de multă vreme un copil, doctorii spun că din punct de vedere fizic nici tu, nici partenerul nu aveţi probleme şi totuşi, nu reuşeşti să rămâi însărcinată. Încercaţi diferite tratamente, dar nimic nu merge.
 
2. Ai o stare generală proastă

De ceva vreme te simţi apatică, te cuprind deseori stări de depresie sau ai ameţeli sau leşinuri repetate. Starea sănătăţii tale se agreavează pe zi ce trece, iar la analize afli brusc că suferi de o boală gravă. Slăbeşti brusc foarte mult, fără să faci ceva anume pentru asta.


 
3. Nu reuşeşti să te angajezi sau ai probleme la serviciu apărute din senin

Vrei să te angajezi dar de fiecare dată, deşi ţi-ai trimis CV-ul peste tot şi mergi mereu la interviuri, fie nu ţi se răspunde, fie în ultimul moment intervine ceva şi îţi scapă postul printre degete.


Dacă ai deja un loc de muncă, relaţiile cu şeful şi colegii sunt tot mai tensionate iar tu nu mai reuşeşti să-ţi îndeplineşti sarcinile ca înainte.
4. Nu reuşeşti să-ţi găseşti un partener de viaţă

Deşi îţi doreşti şi practic faci tot ce este posibil ca să-ţi găseşti un partener de viaţă sau să legalizezi relaţia pe care deja o ai, ai tot timpul ghinion şi fie nu apare nimeni în viaţa ta, fie rămâi singură de fiecare dată.


5. Nu reuşeşti să te stabilizezi din punct de vedere financiar

Banii parcă ţi se scurg printre degete, nu mai reuşeşti să câştigi ca înainte, ai pierderi financiare neaşteptate, închei afaceri şi contracte în dezavantajul tău, eşti furat sau înşelat, îţi faci din ce în ce mai multe datorii iar lipsa banilor se simte din ce în ce mai acut. Există farmece care pot atinge doar un domeniu din viaţa ta sau generale care pot să-ţi dea întreaga existenţă peste cap, de parcă nimic nu ţi se mai leagă.


Cu cât este mai complex, cu atât mai greu este să te eliberezi de el. Unele farmece şi legături pot fi transmise şi urmaşilor, de aceea, este bine să scapi de ele imediat ce le descoperi. Cel mai  recomandat lucru este să mergi la biserică (la Zlătari în Bucureşti, de exemplu), 9 vineri la rând, ori mergi la un preot sau un călugăr la care să te spovedeşti şi care poate să-ţi dea îndrumările potrivite. Orice problemă are o soluţie şi orice legătură poate fi dezlegată, păstrează-ţi credinţa.

Nu uita, tu ai facut totul ca sa fie bine, daca nu-ti iese pasienta e de vina Soros cu ONG-urile sale.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate