Incredibil.Online


INCREDIBIL ! Romanii au puteri PARANORMALOICE ! Desfunda CHIUVETA cu puterea ochiului !


„50% din femeile din Romania au capacitati paranormale. Din barbati, doar 30% au astfel de puteri. Media mondiala pentru abilitati extrasenzoriale este de 40% la femei si 20% la barbati. Cifrele ne-au fost furnizate de un grup de specialisti romani in domeniu, militari si civili, care vor sa valorifice aceste aptitudini deosebite intr-un centru particular de specialitate, infiintat cu bani din Statele Unite.

In ultimii zece ani au avut loc mai multe reuniuni internationale private pe problema c
50% din femeile din Romania au capacitati paranormale. Din barbati, doar 30% au astfel de puteri. Media mondiala pentru abilitati extrasenzoriale este de 40% la femei si 20% la barbati. Cifrele ne-au fost furnizate de un grup de specialisti romani in domeniu, militari si civili, care vor sa valorifice aceste aptitudini deosebite intr-un centru particular de specialitate, infiintat cu bani din Statele Unite.

In ultimii zece ani au avut loc mai multe reuniuni internationale private pe problema capacitatilor paranormale. La aceste reuniuni, Romania a avut si ea reprezentanti.

In urma studiilor si a statisticilor realizate cu finantare din partea unor persoane particulare, a rezultat ca specia umana poseda nativ capacitati paranormale, fie ca e vorba de telepatie, magnetism, energoterapie sau alte manifestari ale ocultismului, capacitati pe care nu si le foloseste decat in mica masura, din nestiinta. Studiile au aratat ca puterile ‘magice’ nu sunt date pentru toti indivizii.

Astfel, la nivel mondial doar 40 la suta din femei sunt ‘paranormale’ si doar 20 la suta dintre barbati au asemenea aptitudini. De asemenea, potentialul ‘vrajitoresc’ este repartizat diferit de la tara la tara. La acest capitol, romanii si tibetanii stau cel mai bine, cu un procent de 50% pentru femei si 30% pentru barbati. Specialistii au analizat cazurile de pe tot mapamondul de manifestari paranormale care s-au dovedit a fi reale.

Dupa ce a participat la cateva zeci de reuniuni si sesiuni de comunicari internationale pe aceasta tema, un grup de specialisti romani in domeniu a infiintat o organizatie care sa se ocupe de studierea paranormalului, respectiv sa devina un fel de scoala de ‘vrajitorie’, dar in termeni moderni.


‘Se numeste Centrul special independent de studii si cercetari psihotronice si ufologice si este o initiativa privata, care a rezultat in urma unei colaborari cu institutii de profil din Europa Occidentala si in mai ales din Statele Unite. Are finantare privata, in special americana, si isi propune sa valorifice acest bogat patrimoniu de care dispunem noi, romanii. Concret, vrem sa cercetam cat mai multe cazuri si sa cream o baza de date despre aceste capacitati pe care noi le denumim psihotronice. Vrem sa incurajam constientizarea acestor aptitudini si sa aflam cum ar putea fi folosite cel mai bine in cadrul societatii’, ne-a spus general dr. Emil Strainu, directorul centrului, unul dintre cei mai buni specialisti militari pe care ii are Romania in acest domeniu.

Spune ca poate sa trateze boli

Pentru ca e convins ca energia o primeste de la Dumnezeu pentru a ajuta oameni, clujeanul Ferenc Racz spune ca a tratat cu succes diferite boli. Datorita lui, o tanara de 19 ani, paralizata din nastere, isi poate misca mainile. Este cautat de persoane cu semipareza, dureri musculare si articulare cronice.

A intrat in Cartea Recordurilor

Un bucurestean a reusit sa intre in Cartea Recordurilor datorita capacitatilor sale iesite din comun de a tine lipit de corp orice fel de obiect. Initial, Aurel Raileanu (40 de ani) fusese supranumit ‘omul- magnet’, el fiind sigur ca poate atrage doar obiectele metalice. Pentru ca tanjea dupa recunoastere mondiala, Aurel a trimis o scrisoare cotidianului britanic The Sun.

Desfunda chiuveta cand i se zbate ochiul drept !

Drept urmare, a fost chemat in Anglia pentru a-si demonstra abilitatea neobisnuita. Cu ajutorul The Sun, romanul a intrat in Cartea Recordurilor, pentru ca a reusit sa tina lipite pe fata, timp de 5 secunde, 61 de agrafe de birou.”

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate