Incredibil.Online


DOAR in ROMANIA se poate ! Avem TAXA PE UMBRA Oii ! Pe cand taxa pe pipi pe spatiul verde ?


Adevarul.ro: Pe lângă taxele impuse de statul român prin diferite instituţii, autorităţile locale se dovedesc a fi extrem de inventive când vine vorba despre taxarea unor servicii şi nu numai. De aceea am consultat taxele speciale din mai multe oraşe şi judeţe din ţară şi vă prezintăm un top al celor mai neobişnuite astfel de dări:

1. Taxa pe umbrire. Taxa născocită în urmă cu câţiva ani de Primăria Bistriţa poate fi bătută doar cu greu. Aceasta dar pune la plată, practic, umbra făcută de animalele ieşite la păşunat în zonele limitrofe pădurii de lângă Bistriţa. Proprietarii de animale care folosesc păşunile de lângă oraş trebuie să plătească Primăriei Bistriţa 110 lei pe hectar pentru faptul ca umbresc iarba !



Intervievat, consilierul local Gheorghe Umbrarescu a declarat pentru Mediaflasc : 

"Se stie din batrani ca unde nu intra soarele intra boala. Eu tin la sanatatea bistritenilor,nu vreau sa-i vad plangand pe la doctori, asa ca am analizat stiintific umbra pe care oile o fac pe pasune si a rezultat ca 0.17 luxeli/oaie nu ajung la sol. Este un masacru ierbivor,va spun !'

2. Taxa pentru uşă. Această taxa este născocită tot de către autorităţile locale din Bistriţa. Practic Primăria Bistriţa te taxează cu 240 de lei dacă vrei să îţi faci încă o uşă de acces la casă, pe lângă cea existentă. Dacă este vorba despre uşa de acces în curte taxa este de 120 de lei.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate