Incredibil.Online


ULUITOR ! Atlantii au fost NAZISTI inscrucisati cu REPTILIENI din Rigel !


Atlanţii au fost o rasă ariană pură, blonzi cu ochi albaştrii şi înalţi (2-3 m). Ei au fost precursorii nazistilor, exterminandu-i pe limcsi, corespondentii evreilor din acele timpuri !

INCRUCISAREA E ESENTIALA !

Au fost creaţi de extratereştrii veniţi din Pleiade, care au aceleaşi caracteristici rasiale, prin încrucişarea Pleiadeenilor – de pe Lyra / Vega cu umanoizii modificaţi genetic şi adaptaţi la viaţă pe Terra, pe care tot aceştia „îi plantaseră” în acest scop, cu câteva sute de ani / mii înainte.
 
Ulterior dar nu cu mult după asta, au venit pe Terra pentru a o popula şi extratereştrii din Orion via Betelgeuse, Rigel şi Sirius via Procyon şi Adara, extratereştrii din constelaţia Draco şi de asemeni Adebaran, de unde au venit arcturienii, aceştia din urmă având un impact mai mic asupra populaţiei indigene.

RASELE RADACINA AU PRIORITATE !
 
Acestea sunt rasele cele mai importante, rasele-radacina din care provenim noi ca şi specie, adică homo sapiens sapiens.  Atlanţii şi Reptilienii : rasa rădăcină a Pământului a fost rasa ariană creată de extratereştrii din Pleiade, iar ulterior au intervenit şi alte specii, încrucişându-se cu această rasă pură şi rezultând metişi. Urmaşii metişilor suntem noi…



Extratereştrii din Sirius şi Orion erau în război de mult timp când au ajuns pe Terra şi au continuat şi aici „cursa pentru cucerire”. De asemeni, cei din Orion au colaborat cu Pleiadeenii, unii dintre ei, nu toţi, pentru perfecţionarea rasei. Într-un final au rezultat 5 rase: cea albă, roşie, neagră, galbenă şi cea albastră, aceasta fiind rasa pură, rasă de origine a celorlalte 4 (de unde vine vorba „sânge albastru” şi apar în unele imagini din Egipt).

Asta nu înseamnă că erau superiori intelectual său spiritual celorlalte râse, ci doar că aveau sânge pur. Aceştia au fost atlanţii, rasa albastră. În fapt nu erau albaştrii, pielea lor avea doar o tentă albăstruie, un alb-albastru…atât de alb încât e albastru.

Atlanţii s-au încrucişat din nefericire la un moment dat cu o altă rasă…cea provenită din constelaţia Draco, adică draconienii, adică reptilienii, numiţi Anunnaki.


Această rasă este o rasă războinică, axată pe intelect şi lipsită de sentimente, nu au corp emoţional deci nu simt, nu empatizează pentru că pur şi simplu nu pot şi sunt încrucişaţi la rândul lor cu o altă rasă ce nu provine din acest Univers, care a dorit să subjuge şi chiar să ducă la extincţie rasă umanoidă, fapt pentru care s-au dus lupte sângeroase cu pierderi imense pentru toate părţile implicate în conflicte, iar această specie a fost pedepsită fiind expulzata la marginea acestui Univers, în colonii, mă refer bineînţeles la cei ce au supravieţuit acelor lupte, dintre reptilieni.

Ulterior, reptilienii s-au încrucişat cu toate cele 5 rase de pe Pământ şi au preluat puterea, infiltrându-se la toate nivelele puterii şi în toate popoarele şi ţările din lume.

Ei au capacitatea de a se întrupa prin naştere în oameni, pot să posede un corp uman – gazda sau pot pur şi simplu să controleze mental un om, atingându-l şi camuflându-se ochilor noştri prin creşterea vibraţiei. Ei sunt de vibraţie 5D, oricât de bizar ar părea asta, deci au nevoie de gazde „speciale” pentru a-i conţine, în cazul posedării.

VIBRATIE NU E EGAL CU VIBRATOR ! ASTA AU CONSTATAT SI ATLANTELE !

Avem dovezi ale existenţei lor la vedere că şi Zei, în foarte multe scrieri antice, inclusiv Tăbliţele Sumeriene. Îi găsim în lucrarea indiană Mahabharata, în desenele de pe templele din Egipt, în basoreliefuri şi sculpturi antice, etc.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate