Incredibil.Online


UCIGATOR ! 250 MII DE PERSOANE DIN ROMANIA DECEDEAZĂ ANUAL DIN CAUZA PARAZIȚILOR DEPISTAȚI ÎN PEȘTE, LEGUME ȘI FRUCTE, PROCURATE LA MAGAZINE ȘI PIEȚE!



În conformitate cu rezultatele verificării orașelor sunt infectate circa 87% de persoane!

CE PRODUSE MERITĂ A FI VERIFICATE ÎN FRIGIDER – INTERVIU CU ȘEFUL INSTITUTULUI DE PARAZITOLOGIE AL ROMANIA!

De la redacție: 

în conformitate cu ultimele rezultate OMS, anume paraziții în organismul uman duc la apariția majorității bolilor letale. Începînd cu hepatita și ulcerele gastrice, terminînd cu tumorile canceroase. Annual 15 milioane de oameni decedează din cauza paraziților, iar gradul de infecție e atît de înalt, încît paraziții locuiesc practic în interiorul fiecărui om.

AOLEU !

Baighenjin Bubbai Kabataevici Essenin

doctor în științe medicale, professor de categorie înaltă, șeful Institutului de Parazitologie al Romania.

Stagiu de muncă - 46 ani

SOCANT ! A AUZIT CINEVA DE CARICIUL ASTA ? NU ! SOCANT !


Astăzi, vom discuta despre aceasta cu Șeful Institutului de Parazitologie al Romania domnul Baighenjin Abai Kabataevici.

—Bună ziua, Abai Kabataevici. Cît de mult corespund realității datele prezentate de OMS despre infectarea cu paraziți? Este adevărat că produsele de pe rafturile magazinelor – nu sunt o garanție a securității sănătății noastre?

Eu personal am încredere în datele de statistică prezentate de OMS (Organizația Mondială a Sănătății) și pot spune, că ele sunt confirmate de cercetările Institutului nostru de Parazitologie. Circa 92% din decesele umane sunt o urmare a infectării cu paraziți. Și acestea nu sunt doar decese din cauza maladiilor. Marea majoritate al așa-numitelor "decese naturale" - acesta este impactul paraziţilor în interiorul corpului dumneavoastră.

SOCACANT !!!!

ORGANUL DE SUPRAVEGHERE SANITARO-EPIDEMIOLOGICĂ A VERIFICAT ORAȘELE ȘI S-A DEPISTAT, CĂ 95% DIN TOATE PRODUSELE SUNT FOST INFECTATE CU PARAZIŢI PERICULOȘI PENTRU OM. 



Uitați-vă la condiţiile de păstrare a peştelui, legume si alte produse, care se vind în supermarketuri si în piețele orașului nostru. Dumneavoastră mereu vedeți produse curate si proaspete, dar acestea sunt păstrate în același loc și în același container, de cele mai dese ori, vînzătorii pur și simplu produsele proaspete le expun de-asupra celei vechi-putrede.

PUTEȚI DA CAREVA EXEMPLE CONCRETE DE INFECTARE CU PARAZIȚI?
Pot să povestesc sute de cazuri. Dar, probabil, voi atrage atenția la acele, care demonstrează clar pericolul infectării cu paraziţi.

În primul rând, aşa cum s-a dovedit, unele tenii pot duce la cancer. Adică, formal se infectează nu persoana, dar anume helminții. Dar celulele lor maligne se răspîndesc prin tot organismul, infectînd omul.

În centrul acestei fotografii: celule ale unei tumori maligne, ce se transmite la om de la helmintul parazit

NU vreau sa le arat !

Încă un caz răspîndit - infectarea cu paraziți a creierului uman. Acest lucru duce la nevroze, oboseala rapida, iritabilitate excesivă şi schimbări bruşte de dispoziție. Iar la o etapă mai avansată, pe măsură ce creierul este mai afectat de paraziti, se dezvolta boli mai grave, care în cele din urmă duc la moarte.

Iată fotografii cu pacienţii cărora li s-a depistat infectarea creierului cu paraziţi (în ambele cazuri aceștea nu au putut fi salvați):

Arată imaginile

NU vreau sa le arat !

Al treilea exemplu - infectarea cu paraziți a inimii umane. Se consideră că aceasta este o boală foarte puțin răspîndită. Dar în realitate, într-un anumit număr viermii in inimă sunt prezenti la circa 23 % din oameni. Cu alte cuvinte, de facto – la fiecare al patrulea om. Anume ei sunt cauza principală a multor boli de inimă, şi în cazul în care vorbim despre moarte subita din cauza unui stop cardiac, în aproape 100 % din aceste cazuri moartea are loc din cauza acestor paraziti.

Arată imaginile

NU vreau sa le arat !

Vă mai aduc cîteva exemple din practica medicilor noștri:

Helminții în vezica biliară a omului eliminată în urma unei intervenții

Arată imaginile

NU vreau sa le arat !

Ficatul eliminat în urma unei intervenții, complet afectat de cancer. Drept motiv au servit Giardia, de care în prezent sunt infestați 95% oameni.

Arată imaginile

NU vreau sa le arat !

Rinichi eliminat în urma unei intervenții, distrus de cancer. În acest caz, motivul a fost Schistosoma, care potrivit statisticilor disponibile se întilnesc la 63-65 % din populaţie.

Arată imaginile

NU vreau sa le arat !

În Romania, de asemenea, sunt pe larg răspîndite următoarele tipuri de paraziti:

Ascarida- infecteaza anual până la 1,5 de milioane de oameni. Pătrund în organismul uman cu alimentele (de cele mai dese ori acestea sunt verdețuri, legume și fructe care nu sunt prelucrate cu apă fierbinte), cu apa crudă, mîini murdare, praf, activ se transmit prin intermediul muștelor.

Arată imaginile

NU vreau sa le arat !


Vierme cilindric - este unul dintre cei mai mari centenarieni, lungimea unui reprezentant al speciei este de circa 10 metri, durata de viață în corpul uman – pînă la 25 ani. Vă puteți imagina ce se petrece în corpul uman, dacă înăuntrul acestuia – se întîlnesc cîțiva asemenea centenarieni"? Nimerește în organism atît cu alimentele cît și prin piele, cum ar fi în timpul mersului pe jos desculţ.

VREI SA SCAPI DE GIGANTUL VIERME CILINDRIC ?

aRDE-L !

BEA RACHIU !

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate