Incredibil.Online


RENUMIT călugăr budist dezvăluie secretul fericirii


Călugărul budist Haemin Sunim, autorul bestsellerului „The Things You Can See Only When You Slow Down“, insistă că abilitatea de a avea răbdare este vitală pentru o viaţă fericită. 

Renumit profesor de meditaţie, călugăr zen şi profesor la un colegiu de arte din Massachusetts, lui Sunim obişnuieşte să i se ceară sfaturi în privinţa provocărilor vieţii. Atât de mult încât a început să-şi împărtăşească gândurile pe reţelele sociale, unde are peste un milion de fani pe Twitter, arată „The Independent“.   



Cartea lui, care s-a vândut în mai mult de trei milioane de exemplare în întreaga lume şi a ocupat primul loc în topul bestsellerelor din Coreea timp de 41 de săptămâni, oferă sfaturi pentru atingerea fericirii în opt domenii, inclusiv relaţii, iubire şi spiritualitate.  

 Sunim subliniază faptul că cea mai eficientă cale pentru a ne găsi pacea interioară este de a modera vieţile noastre ocupate şi de a fi capabili să recunoaştem că emoţiile negative nu sunt permanente.    

„Priviţi-le ca pe un nor care trece, în loc să vă identificaţi cu ele ca o parte definitorie a sinelui vostru“, scrie Haemin Sunim în „The Things You Can See Only When You Slow Down“.  

 În esenţa sa, ceea ce Sumin propovăduieşte este importanţa mindfulness-ului (stare de înţelegere a lucrurilor). El priveşte conştiinţa de sine ca pe o prioritate. A fi fericit este abilitatea de a avea răbdare cu timpul, de a fi selectiv şi de a savura gândurile.



Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate