Incredibil.Online


INCREDIBIL ! Soldati RUSI TRANSFORMATI IN stane de piatra de catre EXTRATERESTRI !


CIA a declasificat un document privind un incident care s-a petrecut acum 34 de ani în Rusia . Militarii ruși au doborât un OZN, moment în care 23 dintre aceștia au fost pietrificați.
 
Documentul are 270 de pagini și a fost întocmit în 27 martie 1993. După anul 1991, mai multe documente KGB au intrat în posesia CIA, pe căi oculte.


 
UMANOIZII ERAU MICI DAR A DRAKULUI !

În raport se prezintă un incident care s-a produs la o bază militară din Siberia. Un OZN a survolat la joasă altitudine baza militară. S-a luat decizia ca asupra OZN-ului să fie lansată o rachetă sol aer. Cinci umanoizi de talie mică au ieșit din epava OZN-ului care era în flăcări.

Singurul supraviețuitor a fost un soldat care a declarat că cei cinci umanoizi au fuzionat creând o sferă de foc, care emitea un zgomot puternic. Sfera a explodat și 23 din cei 24 de soldați au fost pietrificați.

PIETRIFICATII SI-AU PIERDUT POFTA DE MANCARE !

În raport se mai precizează că soldații pietrificați au fost transportați la un centru de cercetări din Moscova. Raportul concluzionează că o sursă puternică de energie, necunoscută i-a pietrificat pe soldați.

Structura moleculară a soldaților pietrificați era asemănătoare cu calcarul.

În raport se mai spune că tehnologia extraterestră depășește toate ipotezele umanității.

Nu este primul caz cu o astfel de întâmplare. În SUA s-au produs astfel de evenimente în care umanoizi misterioși au fuzionat în sfere de foc, curând o puternica radiație în zonă.

UN BARBAT A AVUT DIAREE TREI SAPTAMANI !

Cei care au fost martori la astfel de evenimente au avut grave probleme de sănătate.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate