Incredibil.Online


INCREDIBIL ! OSIRIS, zeul egiptean, e de ORIGINE EXTRATERESTRĂ !


RUSII AU MONITORIZAT MUMIA !

Sovieticii au lansat in cel mai mare secret proiectul ISIS sub monitorizarea directă a KGB-ului. Au fost cooptați cei mai mari specialiști ai URSS-ului, printre ei istorici și arheologi de renume mondial. KGB-ul a fost foarte interesat de piramidele egiptene și mai ales de implicarea directă a extratereștrilor în construcția piramidelor și a Sfinxului egiptean.

MUMIA ERA FOARTE TACUTA !
 
Proiectul a fost lansat în anul 1961, atunci când specialiștii occidentali începuseră să facă anumite descoperiri care făceau trimitere directă la forțe extraterestre și la existența unor artefacte care susțineau această teorie.

ISRAELUL AVEA SPIONI IN PIRAMIDA !
 
CIA și Mossadul aveau agenții lor trimiși în Egipt care urmăreau îndeaproape cercetările de pe platoul Gizeh.

Osiris a fost primul faraon egiptean despre care s-a spus că nu este de origine terestră. El a murit și readus la viață de soția sa Isis. KGB-ul a hotărât lansarea acestui proiect, în anul 1961, atunci când a fost descoperită mumia lui Osiris.

Sovieticii s-au deplasat în Egipt unde cu acordul autorităților au ridicat mumia și mai multe artefacte. Totul s-a realizat în cel mai mare secret. Informații despre acest proiect au fost făcute publice după anul 1991, atunci când KGB-ul a fost desființat.

Egiptenii au construit un templu în memoria zeului lor Osiris. Pe ziduri au fost descoperite desene care au stârnit interesul cercetătorilor. Ne referim la nave spațiale, astronomi, galaxii.

În anul 1988, o revistă științifică din Franța a publicat un interviu cu un celebru arheolog francez care susținea că sub Marea Piramidă există o cameră în care a fost descoperită mumia unui extraterestru.

ESTRATERESTRUL ERA LANGA MUMIE !

Lângă mumie a mai fost descoperit un papirus în care era descrisă întâlnirea dintre faraonul Khufu și un extraterestru. În momentul în care cercetătorii occidentali au încercat să ridice probe pentru examinarea ADN-ului, autoritățile egiptene și serviciile secrete au ridicat mumia și au transportat-o într-un loc secret din Cairo.



După anul 2000, cercetătorii străini nu au mai primit acordul autorităților egiptene de a efectua cercetări în platoul Gizeh. În ultimii ani, în jurul piramidelor a fost construit un zid uriaș care împiedică apropierea turiștilor sau a cercetătorilor. Mai mult, cercetările sunt efectuate numai de specialiști egipteni.

Sunt voci care explică această situație prin faptul că egiptenii nu sunt de acord cu teoria implicării forțelor extraterestre în construcția piramidelor.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate