Incredibil.Online


INCREDIBIL ! Manelistul Costi COSTITA cunoaste un roman care are 300 DE ANI SI E INCA VIU !


Celebrul Costi Ioniță Deladeal  spune că există un român care a ajuns la 300 de ani, acesta venind o dată la şapte ani la o mănăstire pentru a lua împărtăşanie.

MANANCA DOAR VARZA MURATA !
 
“Există 3000 de autotrofi, se numesc, pe Pământ. Şi în Biblie există. Sunt anumiţi sfinţi care nu mai mâncau deloc. Luau doar împărtăşanie. Dacă îţi mai zic una, te bulversez tare. Există la noi în ţară un om, am auzit de el din gura unui om care are însemnătate, care trăieşte mai mult de 300 de ani. Vine odată la 7 ani la o mănăstire la împărtăşanie.

ANTENA 3 DA NUMAI STITI REALE  ! COSTITA E UNA DIN ELE !

Există şi în India, există şi în China oameni foarte bătrâni, dar la 50-60 de ani au înţeles cum stă treaba asta”, a declarat Costi Ioniţă, pentru antena3.ro



Există persoane în lume care nu se mai hrănesc cu mâncare sau lichide, acesta fiind fenomenul numit „inedia”.Este un cuvânt originar din limba latină, cu semnificaţia “fără hrană”, referindu-se la viaţa unei persoane care se derulează lipsită total atât de hrana consistentă cât şi de cea lichidă. După declanşarea acestui fenomen, dacă acea persoană încearcă din nou să se hrănească normal, se va induce în corp starea de comă urmată de deces.

COSTITA AFUMATA SI FASOLE ROSIE !
 
În lume există peste 3000 de oameni care trăiesc fără mâncare și fără apă. Ei sunt numiți „autotrofi”, un termen care reprezintă organismele capabile să transforme energia solară în hrană, prin fotosinteză. Dieta cu energie solară este un proces pe care acești oameni îl adoptă treptat, potrivit evz.ro.

CIGULESTI UN PIC DE SOARE LA MICUL DEJUN !

Primul pas este privirea soarelui dimineața, atunci când răsare, iar această ședință de privire a soarelui se mărește treptat. Când se ajunge la 15 minute de privit, pofta de mâncare se diminuează, iar la 30 minute creierul dezvoltă o capacitate de stocare a energiei solare, care va fi transformată în energia necesară activităților umane.

Modul de viață al oamenilor autotrofi îi lasă pe oamenii de știință uluiți, nefiind în stare să explice acest fenomen. Unul din aspectele pe care aceștia nu-l înțeleg este prezența unei cantități suficiente a vitaminei B12, vitamina absolut necesară organismului uman, în corpul autotrofilor, deși acesta se regăsește doar în hrana de origine animală.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate