Incredibil.Online


EXTRATERESTRII reptilieni ce se ascund în uriașe metropole subterane. WOW !





 
Generalul Strainu crede cu tărie în existența extratereștrilor reptilieni ce se ascund în uriașe metropole subterane, însa nu vrea să dezvăluie mai multe informații despre acest subiect, motivele fiind evidente.

UN GENERAL REPTILIAN, STRAIN DE CAUZA !

Pentru a-și face neobișnuita poveste cunoscută, a contactat pe Aryan Hava, autoarea carții “Inuaki, reptilianul din mine”, o lucrare în două volume ce explică lucruri cunoscute și mai puțin cunoscute despre reptilieni. Povestea descrie un eveniment straniu trăit de un bun prieten de-al sau, care a întâlnit două creaturi reptiliene lângă Munții Retezat, ce fac parte din Carpații Meridionali.

VACANTA REPTILIANA !

Când se întorcea dintr-o mini vacanța, omul a decis să oprească la cea mai apropiată benzinărie pentru a umple rezervorul. Când a coborât din mașină, a observant un Hammer de culoare kaki cu geamuri fumurii și motorul pornit, parcat chiar lângă benzinărie . I s-a părut ciudat  deoarece ceasul era undeva între orele 05:00 si 05:10 de dimineață , iar pe șosea nu se afla nimeni în acel moment.

WC-UL ERA INFUNDAT DE RAHAT REPTILIAN !

Omul a achitat pentru benzină și s-a întors la SUV-ul său, dar în drum spre acesta, a observant că ușa din față a Hammer-ului era deschisă, moment în care a ajuns în culmea curiozității și a tras cu ochiul la ce se petrecea în vehicul. Apropiindu-se, acesta a putut zări o ființă bizară acoperită cu solzi verzi, și nimic altceva în afară de o pereche de bocanci militari. După această apariție înfricoșătoare,  omul s-a îndreptat grăbit către mașină, dar înainte de a prinde volanul și a pleca în grabă a întors fugitiv privirea spre neobișnuita creatură.  Au făcut contact vizual pentru un scurt moment, chiar înainte de a apăsa pedala și de a fugi din acel loc.

NU E PONTA , NICI ILIESCU ! E ROMAN ! PETRE !


 
 Prietenul său l-a rugat să nu-i divulge numele și să păstreze totul anonim deoarece și el este o persoană politică cu influență în România. După incident, s-a dus direct la Generalul Strainu și a povestit tot ce s-a întâmplat. Potrivit spuselor generalului, omul a fost foarte credibil când i-a explicat întamplarea. Ochii lui păreau sinceri și a oferit o multitudine de detalii și interpretări la ce asistase.
Cât despre Generalul Strainu, nu putem decât să avem încredere în cuvintele sale, ca fost oficial cu acces la numeroase documente clasificate, ce implicau atât descoperiri arheologice, cât și evenimente suprimate de regimul comunist din trecut.

NU STIU CE A FUMAT, DAR VREAU SI EU !!!!!!!!!!!

Printre aceste realizări considerabile, este și un consilier al Parlamentului Român pentru  probleme neobișnuite, Director al Departamentului de Situații Speciale și Centrul de Cercetare al OZN-urilor și Psihotronicelor, fondator al Asociație pentru studiul Fenomenului Aeronevelor Neidentificare și nu în cele din urmă, autor al unor cărți ezoterice.

EMIL STRAINU - hehehehehehe - consilier al Parlamentului Român pentru  probleme neobișnuite precum DIAREEA CRONICA ! SOCANT !

Emil Strainu rămâne o sursă de încredere, și toate marturisirile sale sunt bine venite în această comunitate. Dedicația acestuia pentru ca oamenii să cunoască adevărata istorie și despre cum extraterestrii guvernează specia noastră din umbră este de apreciat. Acesta nu vrea să intre prea mult în detalii, decât la seminariile paranormale unde se simte  liber să vorbeasca. Această atitudine conservatoare adaugă și mai multă credibilitate la poveste.

Generalul Emil Strainu spune adevărul despre reptilienii prezenți pe Terra, SUNT MORTI !

Există extraterestrii reptilieni printre noi?  VASILICA E UNUL !

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate