Incredibil.Online


ATENTIE ! POLITIA cere : EXTINCTOARE, TRUSA Medicala, TRIUNGHIURI ! Dar Vrea ceva IN PLUS !


Nu ai trusa ? Esti prost ? Boule !

Astea sunt alintarile politistilor cand te prind !

Dar nu sunt ei de vina, lipsa intrarilor la buget face sa cada politistul de prost, cum a fost mereu !

Am re-intrat in era PSD, again !

Politistii au primit noi reguli, se vor comporta altfel - agresiv-superior- pe motiv ca pot !

Pregatiti-va izmenele  fosforescente !

Pe seama acestor sanctiuni, respectiv 5 puncte de penalizare, tot mai multi conducatori auto au luat cu asalt magazinele de profil pentru achizitionarea articolelor obligatorii. Aceasta cerere mare a dus la epuizarea stocurilor din magazinele de piese auto intr-un timp record, in multe magazine s-au creat cozi interminabile, acestea fiind puse in situatia de a se reaproviziona in regim de urgenta astfel incat sa acopere aceasta cerere numeroasa. 

O astfel de intamplare a avut loc in Focsani, unde mai multe magazine au fost puse in situatia de a raspunde prompt unui numar mare de cereri. Daca in magazinele fizice stocurile s-au cam terminat, oamenii in disparare de cauza au deschis calculatorul si s-au pus pe cautat in magazinele online. Si aici, surpriza, stocurile sunt pe terminate. Am intrebat mai multi comercianti online despre aceasta situatie, iar raspunsul de cele mai multe a fost ca stocul la importatori este epuizat, si nu stiu cand vor primi stocuri.

Doar la 2 magazine am gasit stocuri suficiente :

PSD - Sediul Central

PSD - Sediul Teleorman

Sediul de livrare din Bucuresti nu raspunde .



Lipsa trusei medicale, a triunghiurilor reflectorizante sau a extinctorului, precum si detinerea acestora cu termenul de valabilitate expirat, poate atrage dupa sine o amenda de tip II, aceasta insemnand 4 sau 5 puncte de penalizare si care insumeaza o amenda minima de 580 de lei si maxim 725 lei. O trusa medicala, impreuna cu celelalte dotari obligatorii pentru autovehicul costa aproximativ 100 de lei, in functie de calitatea acestor produse, insa acest lucru pare sa reprezinta un impediment mare pentru soferii romani care fie nu acorda atentie acestor detalii, fie considera aceste dotari optionale, astfel ca acestia risca amenzi destul de insemnate.

O verificare periodica a termenelor de valabilitate este cea mai simpla metoda prin care se poate evita o astfel de amenda. In cele mai multe dintre cazurile verificate de catre politistii rutieri s-a constat faptul ca soferii aveau asupra lor toate dotarile necesare, insa din pricina termenelor de valabilitate expirate acestia au fost pusi in situatia neplacuta de a achita amenzi.

Purtator de cuvant al Politiei :  "Lipsa vestelor reflectorizante ne face sa ne gandim la obligativitatea izmenelor sau chilotilor fosforescenti, si asa li se vad bucile tuturor grasilor care se apleaca sa umfle o roata ! Atentie la drum, pe autostrada ... ha ha ha, ha ha ha, sau ce drum de cacat folositi... ha ha ha .."


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate