Incredibil.Online


ULUITOR ! Omenirea s-a nascut pe MARTE si a migrat pe PAMANT !


Seth Shostak este unul dintre directorii SETI și acum câteva zile a făcut o declarație surprinzătoare cu privire la originea vieții pe Pământ.

ULUITOR ! PANSPERMIA FACE BUCURIA. VIETII !
 
El susține că acum câteva miliarde de ani, bucăți din planeta Marte s-au desprins și au ajuns pe Pământ unde au adus forme de viață. El a mai spus că rădăcinile noastre profunde sunt undeva pe Marte.
 
El a readus în discuţie celebra teorie numită panspermie, conform căreia formele de viață au ajuns de pe o planetă pe alta.

SECRETE INGROPATE IN SOLUL MARTIAN !

Planeta Marte își păstrează secretele. Roverul Curiosity a captat imagini care au stârnit interesul specialiștilor, dar și a celor neavizați. Vorbim despre lumini ciudate, structuri care par a nu fi de origine naturală. Ceea ce este și mai de neînțeles este faptul că luminile își schimbă poziția și intensitatea.

OMULETII VERZI TRAIESC INCA, INGROPATI SUB KILOMETRI DE ROCA DURA !

NASA nu a făcut comentarii cu privire la aceste imagini. În anul 1998, sonda Mars Global Surveyor a transmis imagini captate de la o altitudine de 400 kilometri față de solul marțian, care au ridicat primele semne de întrebare.



Era vorba despre o figura umană uriașă care a fost numită Cydonia. După imaginile captate de sonda americană, rușii și japonezii au captat aceleași imagini cu ajutorul sondelor spațiale trimise în proximitatea planetei.


În anul 2015, NASA a făcut anunțul conform căruia pe planeta Marte există apă sub formă lichidă. Această descoperire susține teoria conform căreia pe Marte este posibil să existe forme de viață.

În anul 2016, roverul Curiosity a transmis imagini care par a fi ale unui oraș părăsit. Imaginile au surprins clădiri care seamănă cu hangare, ziduri și domuri.

Se pare că pe Marte sunt condiții pentru existența vieții și nu vorbim despre forme microbiologice, ci despre forme evoluate. Să fie omul un experiment al unei civilizații marțiene adus pe Pământ?


 

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate