Incredibil.Online


SPIRITUALITATE ! In Lumea de Apoi ajungi doar in BARCA si cu BANUL intre dinti !


În anul 2011, în Scoția a fost descoperit mormântul unui viking. Acesta era intact și a fost descoperit în apropierea țărmului. Vikingii își îngropau morții în bărci. Mormintele aveau forma de movile. În interiorul bărcii, lângă cadavru erau așezate obiecte de cult și mai multe pietre.


 
Vikingii erau luptători desăvârșiți. Ei au cutreieratrat în toată Rusia, Turcia și Europa. În era vikingă, insula Gotland, Suedia, era unul dintre cele mai importante centre economice. Pe această insulă au fost descoperite sute de comori ascunse de vikingi, peste 700.

DACA NU AI BANI LA TINE NU POTI TRECE !
 
La vechile populații din Suedia și Norvegia exista obiceiul ca mortul să fie înhumat într-o barcă sau cadavrul era incinerat într-o barcă, care plutea în larg.

Pentru vikingi viața și moartea făceau parte dintr-un ciclu natural, în care moartea nu era sfârșitul. Atunci când murea o căpetenie sau un șef al vikingilor, persoana cea mai apropiată defunctului era incinerată alături de mort sau îngropată de vie. Persoana putea fi soția, un copil, un frate sau o soră.



De multe ori, cei mai apropiați servitori erau îngropați de vii, pentru că se spunea că ei îl vor sluji pe defunct și dincolo de moarte.

DACA AI MURIT DE SIDA ESTI SCUTIT DE PLATA !

Acum câțiva ani, un veteran al celui de al Doilea Război Mondial, de origine norvegiană, dar emigrat în SUA, a dorit să aibă parte de o înmormântare care a respectat ritualul viking.


Cu câteva luni înainte să moară a început pregătirile. A comandat o barcă spațioasă în care a fost depus. În interiorul bărcii au mai fost depuse mobilier, obiecte de uz casnic și conform tradiției foarte multe pietre. Cadavrul a fost incinerat și mai mult timp barca a plutit în larg cu focul care mistuia tot ceea ce se afla în barcă.

VIETNAMEZII IUBESC PORCII DE GUINEEA !

Angajați ai Gărzii de Coastă au declarat că, anual, au câteva zeci de astfel de înmormântări, în special cetățeni de origine nordică.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate