Incredibil.Online


SOCANT ! Fratii mei, dezastrul a inceput, APOCALIPSA e aproape !


Fratii mei, voi intra direct in subiect: dezastrul a inceput. Cum s-a ajuns aici si ce va urma, deja stiu cititorii fideli ai acestui blog (n.r. Saccsiv) sau cei ce au mai citit cate ceva despre SISTEM si profetiile din Sfanta Scriptura sau ale Sfintilor Parinti.

IATA CE TREBUIE SA FACI :
 
Ce trebuie sa facem, iar s-a mai discutat. Dar acest aspect trebuie reluat. Si asta cat mai des:
 
In primul rand trebuie sa constientizam necesitatea ruperii de SISTEM. Trebuie sa ne schimbam multe din conceptiile ce le avem, sa renuntam la planurile ce ni le facuseram pe cand lumea parea inca normala, sa privim altfel cele ce ne inconjoara, sa incepem a ne detasa de rutina de pana acum.

Pentru cei de la oras, ruperea de SISTEM este extrem de dificila, de aceea trebuie  inceputa acum, nu maine. Trebuie neaparat sa renuntam definitiv la teroria fundamental gresita ca si alta data in istoria umanitatii au fost razboaie, ca si alta data au fost crize, ca si alta data a fost foamete, ca si alta data au fost revolutii, adica, ca cele ce se petrec acum s-au mai petrecut si prin urmare sa dormim pe noi, caci va trece …

Nu va lasati inselati fratii mei, caci evenimentele ce se afla actualmente in desfasurare si mai ales cele ce iminent vor urma, sunt unice in istoria umanitatii. Acest teribil cumul probleme (criza, foamete, revolte, razboi) cu care se confrunta umanitatea intr-o perioada extrem de scurta de timp nu s-au mai petrecut vreodata la scara asta si nici nu se vor mai petrece. Ele au fost declansate voit cu un singur scop: acceptatea de catre omenire a “solutiei” salvatoare: NOUA ORDINE MONDIALA a GUVERNULUI MONDIAL stapanit de ANTIHRIST si acceptarea SEMNULUI FIAREI.

CUMPARATI ISMENE DE CALITATE, VIN VREMURI MARO !

Multi intreaba: exista scapare? Pentru a putea raspunde, trebuie sa definim foarte exact ce inseamna “scapare”. Daca ne gandim la o modalitate de a fenta SISTEMUL stand in marile orase, raspunsul e NU. Daca ne gandim la o retragere in comunitati rurale, raspunsul este de asemenea NU. Ele nu reprezinta decat o foarte scurta perioada de pregatire, un soi de tragere a aerului in piept inaintea efortului, caci valul “tsunami” va lovi intai orasele si apoi restul.

Daca insa prin scapare intelegem mantuirea, atunci raspunsul este categoric DA, exista scapare. Trebuie insa sa intelegem ca desi omul e trecator pe acest pamant si prin urmare dator sa se straduie pentru a beneficia de aceasta scapare in timpuri, sa le zicem, normale, in vremurile apocaliptice ce vor urma, chestiunea devine ceva mai complicata. De aceea trebuie sa ne pregatim in mod special. Asta inseamna mai multa rugaciune decat pana acum, inmultirea faptelor bune, propovaduirea, marturisirea si, pentru multi, mucenicia.

In plus insa, pentru a putea mai usor porni pe drumul acesta, este necesara, dupa cum am spus, ruperea de SISTEM.

RUPEREA DE SISTEM TREBUIE FACUTA TEMEINIC !

Aceasta rupere de SISTEM o putem asemui cu ruperea de material. de “necesitatile” nenecesare. Semnul fiarei nu va fi impus cu forta, in sensul ca nu ne vor lega de stalpi si ni-l vor pune, ci va fi acceptat, caci altfel, fara el nu vom putea vinde sau cumpara. Dar de acest “nu vei putea vinde sau cumpara fara semn” se sperie doar cei prinsi in SISTEM …



Unui pustnic de exemplu, nu-i pasa. El sta in gaura sa din pamant si mananca ce-i da bunul Dumnezeu. El n-are “necesitati” precum impozitul la casa, rata la banca, benzina la masina, imbracamintea la moda, abonamentul la telefon, etc.

Cum incepem rupere de SISTEM? Prin renuntari. Ai haine nerupte? Nu mai lua altele. Ai masina? Vinde-o. Ai casa la oras? Vinde-o. Nu mai fa imprumuturi la banca. Nu conteaza cat de multi bani ai, fa toate acestea. De fapt, cu cat mai multi ai, cu atat mai greu te vei rupe. Decide acum (si nu amana): ramai in oras sau pleci la tara?

OTRAVITI FANTANILE, ARDETI GRANELE , OCROTITI ANIMALELE !

In primul caz, vei fi printre primii loviti. Cum te pregatesti? Vinde acum, cat lucrurile mai au inca un prêt cat de cat. Maine va fi mai mic iar poimaine poate nu vei mai avea cui vinde. Ce faci cu banii? Daca alor tai le e frica de primul val, muta-i la tara. Cu restul banilor sau daca esti singur, aduna comori in Ceruri, adica ajuta-i pe altii.

Daca vrei sa pleci la tara, incepe acum, nu maine. Incheie acum socotelile de la oras. Nu mai astepta, caci astepti degeaba. Trebuie sa intelegi insa ca plecatul la tara nu este “solutia” ce va rezolva definitiv problema. Nici acolo nu vei scapa de SISTEM. Vei avea pamant acolo, vei avea casa, deci ca sa le poti avea trebuie sa fi incadrabil in SISTEM si ca sa fii incadrabil in SISTEM, trebuie sa porti semnul, mai devreme sau mai tarziu …

ZBOARA PUIULE,ZBOARA !

Desigur, mai sunt multe alte aspecte, sa le zicem de detaliu, de analizat si probabil o vom face in functie de comentariile voastre.

ganduridinierusalim.com

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate