Incredibil.Online


INCREDIBIL ! Pe MARTE exista o uriasa CIVILIZATIE EXTRATERESTRA.


Albert Newton Stubblebine al III-lea, fost general al armatei SUA a declarat că serviciile secrete americane cunosc încă din 1976 că pe Marte există structuri misterioase, iar în subsolul planetei se găsesc numeroase mașinării care aparțin unei civilizații extraterestre.

Generalul american, Albert Newton Stubblebine al III-lea, a activat în cadrul unei divizii speciale timp de mai bine de 50 de ani. La începutu acestui an și-a încheiat misiunea pe această planetă, dar nu cu mult timp înainte să moară a făcut o serie de declarații uimitoare.
 
Încă din 1976, americanii au trimis spre Marte o sondă spațială, care avea misiunea să fotografieze planeta. Atunci a fost pentru prima dată când camerele sondei spațiale Voyager au realizat o serie de fotografii uimitoare.



Stubblebine susținea că au fost fotografiate numeroase structuri de origine extraterestră. Acestea există de zeci de mii de ani pe Marte și specialiștii NASA cunosc secretul, dar păstrează tăcerea din motive de securitate națională.

Misterul planetei Marte nu se oprește aici, pentru că Stubblebine spunea că în subsolul planetei se află adevăratul mister. Acolo există tehnologie extrem de avansată și aparține unei civilizații extraterestre extrem de vechi.

Așadar, planeta Marte, chiar dacă la prima vedere pare stearpă, ea este proprietatea unei civilizații extraterestre. Rover-ul Curiosity, care în prezent explorează Marte, trimite numeroase informații cu privire la acești extratereștrii misterioși, dar aceste date nu sunt făcute publice.

Fost general al armatei SUA: Pe Marte există structuri misterioase, iar în subsol se găsește o civilizație extraterestră

Albert Newton Stubblebine al III-lea s-a născu în 06 februarie 1930, a murit 6 februarie 2017 la vârsta de 87 de ani. Este cunoscut ca promotorul programului secret Stargate și a participat la numeroase misiuni care au avut ca scop descoperirea raselor extraterestre.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate