Incredibil.Online


SOCANT ! Marte a fost distrus de BOMBE ATOMICE !


În trecutul îndepărtat, Marte a fost o planetă geamănă cu Terra și din acest motiv viața a existat din abundență. Cu atât mai mult, civilizații asemănătoare cu cele de pe Pământ și-au dus existența pe Marte, până în punctul în care extincţia și-a spus cuvântul.
 
Această teorie nu este una nouă, dar chiar dacă este susținută și demonstrată de anumiți oameni de știință, ea nu se poate impune pentru că este greu de digerat.

Dr. John Brandenburg, fizician de renume mondial din cadrul Morningstar Applied Physics LLC susține că în trecutul îndepărtat Marte a fost o planetă vie, pe care civilizații înfloritoare și-au dus existența.

„Cei mai mulți oameni de știință nu pot face legătura între o civilizație avansată și Marte pentru că întreaga imagine este mult prea terifiantă pentru a fi înțeleasă.”, susține Brandenburg.

Dovezile pe care le expune fizicianul sunt de fapt urmele de izotopi descoperite în anumite locuri pe Marte. Acestea sunt de fapt semnele unor explozii nucleare de proporții apocaliptice, care se pare că au pus capăt vieții pe Marte și au transformat-o într-o planetă stearpă.

În principal este vorba despre izotopul gazului xenon 129 care se regăsește pe Marte din abundență. Acest gaz este prezent și pe Terra și a fost eliberat în atmosferă în momentul în care au fost detonate bombele atomice.

Fizicianul consideră că cel puțin două explozii atomice au avut loc pe Marte și că oricine poate să citească o hartă va realiza acest lucru. Prima explozie nucleară a avut loc în zona numită Cydonia Mesa, iar ce de-a doua în Galaxias Chaos.



Mai mult de atât, aceste descoperiri au fost realizate cu peste 40 de ani în urmă, dar agențiile specializate au ținut informația la secret pentru nu a provoca panică. Întrebarea de bază este cine a detonat acele bombe atomice și în ce condiții?

Nu se poate spune mare lucru despre civilizațiile care au trăit pe Marte, dar este cert că ele au fost omorâte în momentul celor două explozii. De aici se poate trage concluzia că nu erau atât de avansate încât să se apere în fața armelor atomice.
 
Aceasta întreaga imagine a planetei Marte și dacă una sau mai multe civilizații au fost pur și simplu eliminate prin două explozii atomice, atunci și soarta noastră pe Terra poate fi supusă aceluiași tratament. Probabil acesta este motivul pentru care NASA ascunde cu desăvârșire informații importante cu privire la istoria lui Marte.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate