Incredibil.Online


PARANORMAL ! Presedintii ROMANIEI apeleaza la MAGIE !


Dintre patru preşedinţi, câţi a avut România, trei au mai apelat la puterile magiei. Băsescu a avut un paranormal care îl proteja de forţele oculte, în persoana lui Aliodor Manolea. Emil Constantinescu a avut la Cotroceni un consilier pe asemenea probleme în persoana unui medic de la Spitalul Colţea. Familia Ceuşescu a avut-o pe vrăjitoarea Laila...

Familia Ceauşescu a avut o persoană cu puteri paranormale, de care asculta, o vrăjitoare poreclită Laila. Cineva din anturajul acestei femei a avut bunăvoinţa de a ne spune povestea ei şi de a ne da două fotografii, unicat, ale vrăjitoarei.

Laila s-a născut la Tungujeni, Buzău, în anul 1923, sub numele Elena Pădurariu. Clarvăzătoarea s-a stabilit la Bucureşti în tinereţe şi s-a căsătorită cu un anume Aloman, apoi a reuşit să capteze atenţia elitei statului comunist. Cei care au cunoscut-o spun că putea să ghicească viitorul unei persoane doar după scris.

Iniţial veneau la ea medici, procurori, judecători etc. Apoi a început să fie vizitată de crema societăţii precum scriitorii Nichita Stănescu şi Paul Goma. Faptul că i se împlineau prezicerile a împins-o mereu în centrul atenţiei. După un timp, a participat la prinderea criminalului Râmaru, ceea ce i-a adus o şi mai mare notorietate în rândul potentaţilor vremii. Aşa a ajuns în cercurile familiilor Maurer, Drăghici şi Mănescu. Chiar dacă oficial respingeau ”misticismul”, în anturaj restrâns comuniştii din vârful ierarhiei erau foarte atenţi la ”asemenea prostii”.



La un moment dat, Laila a început să fie vizitată de Zoe şi Valentin Ceauşescu. Nu se ştie dacă s-a întâlnit vreodată şi cu Nicolae sau Elena Ceuşescu, dar după contactul cu familia dictatorului celebritatea Lailei a crescut enorm.

Se ştie că a prevestit cutremurul din 1977. După eveniment a fost luată pe sus de Miliţie şi interogată. Din fericire pentru ea, miliţienii nu prea ştiau ce să o întrebe. Au salvat-o din arest pilele înalte pe care le avea în structuri. Dar nu a scăpat decât pentru scurt timp. Se pare că Securitatea a fost interesată de viitorul lui Ceauşescu, în condiţiile în care Ion Mihai Pacepa, şeful spionajului românesc, tocmai fugise în SUA. Laila aceasta a refuzat să vorbească despre viitorul dictatorului.

Pe 16 noiembrie 1979, într-un salon de la etajul IV al Spitalului Municipal, Laila a decedat răpusă de o boală necunoscută, la vârsta de 56 de ani.

Băsescu s-a folosit de puterile „ocultului” Aliodor Manolea

La mijlocul lunii decembrie 2009, după ce Traian Băsescu a învins la alegerile pentru preşedinţia României împotriva lui Mircea Geoană, Viorel Hrebenciuc, unul din liderii PSD, a spus că Băsescu a folosit puteri paranormale împotriva lui Geoană. Toată lumea a râs, dar…

În emisiunea din 29 decembrie 2009 de la OTV, Băsescu a fost întrebat dacă ştie despre practicile magice la nivel de stat. Preşedintele României a spus despre paranormali: “Îi folosesc şi americanii, şi ruşii”. Întrebat despre existenţa unor structuri româneşti specializate în acest domeniu, Traian Băsescu, a spus: “Chiar dacă îi avem, eu nu-i ştiu!”.

Ulterior s-a dovedit, fără putinţă de tăgadă, că preşedintele Băsescu a beneficiat de serviciile paranormalului Aliodor Manolea.

Parapsihologia se studiază din 1920

Experienţele parapsihologice au apărut încă din anul 1920, când un hipnotizator englez a făcut o demonstraţie în Rusia, în timpul căreia unui subiect hipnotizat i s-a spus în limba engleza să facă diferite gesturi. Deşi subiectul nu cunoştea limba, s-a conformat întocmai.

În anii ′30, doi medici ruşi au început să studieze telepatia la Leningrad, urmărind posibilităţii de a folosi telepatia în scopuri militare. De atunci domeniul s-a dezvoltat incredibil, parapsihologia fiind experimentată, studiată şi folosită în tot mai multe ţări, în primul rând pentru spionaj, derutarea şi anihilarea inamicului sau, invers, pentru protejarea unor informaţii sau a unor persoane.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate