Incredibil.Online


ABERATIILE zilei de 23 ianuarie.


Premierul bulgar: La noi, un kilometru de autostrada costa de cateva ori mai putin decat in Romania

Premierul interimar bulgar, Boiko Borisov, a declarat ca in Bulgaria costul unei autostrazi este de cateva ori mai mic decat in Romania, in conditii de lucru similare, iar la fel se intampla si in cazul metroului din Sofia fata de cel din Bucuresti.

Guvernul majoreaza masiv bugetul TVR si al Radioului public. Tolontan: Din acesti bani traieste toata presa privata!

Uite asa se cumpara TVR-ul public

Potrivit proiectului de buget pe 2017 elaborat de Guvernul Grindeanu, TVR va primi anul acesta 950 de milioane de lei, cu 662% mai mult fata de 2016, an in care bugetul institutiei a fost de 124,7 milioane de lei. In acest fel, televiziunea publica isi poate plati datoriile accumulate in anii trecuti.

Dodon, in presa rusa: Romania e dornica sa absoarba Republica Moldova oricand

Presedintele moldovean Igor Dodon a declarat intr-un interviu pentru Russia Today, publicat luni, ca majoritatea sutelor de mii de moldoveni care au obtinut cetatenie romana au cerut acest lucru pentru a ajunge in Europa fara viza. El a avertizat si ca Romania este pregatita in orice moment sa "absoarba" tara sa.

Trump nu isi va face publica declaratia fiscala, desi a promis in campanie: Pe votanti nu ii intereseaza

Presedintele american Donald Trump, investit recent in functie, nu isi va face publica declaratia fiscala, a anuntat consiliera sa Kellyanne Conway. Ea a insistat ca aceasta nu este o problema pentru electoratul miliardarului.

Dupa ce Iohannis a fost la protest, Dragnea reactioneaza: Presedintele Romaniei e in fruntea unei noi mineriade. E inceput de lovitura de stat

Liderul PSD Liviu Dragnea a comentat, duminica seara, protestele organizate in toata tara, dar si faptul ca presedintele Klaus Iohannnis a mers in mijlocul protestatarilor.

Protestele vazute la Romania TV: Tehnocratii si sorosistii, in strada. Iohannistii au batut un jandarm 

Romania TV, postul controlat de Sebastian Ghita, ii numeste "iohannisti" pe cei care au iesit duminica seara in strada pentru a protesta fata de Ordonantele pe Justitie.


Va urma





Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate