Incredibil.Online


SOCANT ! Mahalagismul Gabrielei Firea a atins nemărginirea.


Mahalagismul Gabrielei Firea a atins nemărginirea. 

Țața l-a jignit la televizor pe unul din cei mai deștepți români, dublu medaliat cu aur la Olimpiada Internațională de Matematică cu punctaj maxim și doctor în Matematică la Paris.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, cu privire la anunțul lui Nicușor Dan de a iniţia un referendum pentru demiterea sa după primul an de mandat, că ''repetenţii şi chiulangii clasei vin să facă revoluţie printre elevii care vin la ore'', situaţie care a făcut-o să se simtă ''rănită''.

''Astăzi când am văzut (…) tot ei care nu au făcut nimic pentru Bucureşti şi au blocat toate proiectele iniţiate de mine şi de majoritatea ALDE-PSD vor să iniţieze un referendum, repet chiulangii şi repetenţii clasei vin să facă revoluţie într-o clasă printre elevii care vin la ore, studiază, chiar m-am simţi rănită de-a dreptul şi nedreptăţită'', a vituperat neplăcuta politiciană.

 Înțelegem că e greu să înghiți succesul intelectual al lui Nicușor Dan când fiul tău a luat la Bacalaureat nota 1,2 la Limba și literatura română, 5,15 la Istorie si 3,6 la Sociologie dar poate niște cursuri de management al furiei nu ar strica pentru primarul Capitalei.



 Acum când olimpicii actuali văd declarațiile acestei mediocre nu se simt demotivați? De ce să mai muncească, să vină peste 15 ani fiul lui Firea ajuns și el cineva cu PSD-ul să-i facă repetenți pe ei?


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate