Incredibil.Online


SOCANT ! Genocidul din Ucraina condus de evrei. 10 MILIOANE de oameni au fost UCISI !


„Fara doar si poate comunismul este cea mai criminala ideologie politica din istorie, fiind responsabil de moartea a mai mult de 100 de milioane de oameni. Multumita controlului media de catre evrei, aproape toata lumea a auzit si stie despre Holocaust si aproape nimeni nu stie nimic despre Holodomor, genocidul din Ucraina condus de evrei cu aproape un deceniu inainte. Practic toata lumea stie ca Hitler a omorat 6 milioane de evrei, dar nimeni nu stie ca Yagoda a omorat 10 milioane de „non-evrei”. Da este adevarat, unul din comandantii evrei a lui Stalin, Genrikh Yagoda, care dupa cum se vede in poza de mai sus purta acelasi tip de mustata ca si Hitler, a fost cel mai mare criminal in masa din secolul 20 si probabil foarte putini dintre voi ati auzit de el.

Revolutia care a avut loc in rusia, cu toate ca un procent din rusi au luat parte la ea, nu a fost o „revolutie ruseasca”. Ea a fost condusa de un alienat, non-rus, etnic evreu, care ura Rusia, rusii si tarul pentru presupusul lor anti-semitism. Colegii lor tribali, din toata lumea, au finantat-o, iar trupele lor de soc au executat o preluare brutala a guvernului rus. Dupa obtinerea in totalitate a puterii, ura lor adanca, psihpatica si rasista a devenit manifest in cea mai mare macelarire de oameni din istorie. Orice istoric care a studiat comunismul modern de la ideologiile lui originale pana la deposedarea in masa, infometarea fortata si gulagurile secolului XX, este constient ca, comunistii sunt adevartii „campioni” ai crimelor in masa. 

Nu exista nicio disputa istorica care sa contrazica faptul ca regimul comunist a omorat mai multi oameni nevinovati decat oricare altul, incluzand chiar si nazismul lui Hitler. Dar spre deosebire de membrii regimului National Socialist, cei mai mari criminali in masa din istorie nu au fost vanati prin toate colturile lumii. Nu au raspuns niciodata in fata unui tribunal pentru crimele lor macabre impotriva umanitatii. Poate ca si mai important, nu au simtit niciodata repulsia populatiei. De ce? Pentru ca acesti autori comunisti au fost protejati de fratii lor tribali, care au o influenta indoctrinata asupra presei si guverenlor. 

Adevarul despre rolul suprem al evreilor in crearea, executarea si mentinerea comunismului in lume si in Revolutia Rusa, este foarte putin cunoscut. Motivul este simplu: Influenta majora a evreilor asupra presei din Occident prin care se asigura ca aproape nimic nu este spus despre faptul ca ei, sprijiniti de organizatile evreiesti din toata lumea, nu doar au creat comunismul, ci l-au si dus spre realitatea sumbra in care se gaseste astazi. Ei sunt motivul celei mai mari macelariri de oameni din istorie.” -David Duke




CRIMELE COMISE DE EVREI NU SUNT MEDIATIZATE.

„Multumita controlului media de catre evrei, aproape toata lumea a auzit si stie despre Holocaust si aproape nimeni nu stie nimic despre Holodomor, genocidul din Ucraina condus de evrei cu aproape un deceniu inainte. Practic toata lumea stie ca Hitler a omorat 6 milioane de evrei, dar nimeni nu stie ca Yagoda a omorat 10 milioane de „non-evrei”. Da este adevarat, unul din comandantii evrei a lui Stalin, Genrikh Yagoda, care dupa cum se vede in poza de mai sus purta acelasi tip de mustata ca si Hitler, a fost cel mai mare criminal in masa din secolul 20 si probabil foarte putini dintre voi ati auzit de el.”


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate