Incredibil.Online


IN SFARSIT ! A fost inventat PREZERVATIVUL CU DINTI ! Si care MUSCA !


Un medic sud-african a inventat un prezervativ special conceput pentru femei, care il ataca pe potentialul violator cu dintii cu care este prevazut, acesta neputand sa si-l indeparteze decat daca merge la spital.

Rape-aXe se fixeaza la fel ca si un tampon intern, cu dintii in interior. In cazul in care o femeie este atacata, prezervativul isi va infige dintii in organul sexual al atacatorului, acesta neputand scapa din stransoare. Daca va incerca sa si-l scoata, nu va face decat sa inrautateasca situatia, explica inventatoarea, dr. Sonnet Ehlers, citata de CNN.

Atacatorul nu va putea merge, nu va putea urina, fiind obligat ca in cele din urma sa ajunga la spital. Daca lucrurile vor evolua in directia dorita de inventatoarea prezervativului, care si-a vandut casa si masina pentru acest proiect, atunci la spital va fi prezent si un ofiter de politie, ceea ce va insemna ca barbatii se vor gandi de doua ori inainte de a incerca sa violeze o femeie.



Distribuite gratuit la Cupa Mondiala

Astfel de prezervative, in numar de 30.000, au fost distribuite gratuit in Africa de Sud, cu ocazia Cupei Mondiale, urmand ca dupa acest eveniment sa se vanda cu 2 dolari bucata.

Dr. Sonnet Ehlers recunoaste ca ideea unui astfel de prezervativ nu-i apartine si ca in urma cu 20 de ani, in spitalul in care lucra a intrat o tanara mai mult moarta decat vie, victima unui viol, care ar fi exclamat atunci: "Daca as fi avut dinti acolo jos...". Medicul s-a jurat atunci ca va incerca sa o ajute, iar momentul razbunarii a venit.

Criticii acestui dispozitiv spun ca, in realitate, acesta nu va face decat sa transforme femeile in victimele propiilor vulnerabilitati. In plus, spun ei, femeile ar putea cadea prada si mai multor violente.

Dr. Sonnet Ehlers sustine insa ca prezervativul poate fi purtat atunci cand o femeie este obligata sa mearga intr-o zona periculoasa sau cand are o intalnire cu cineva pe care nu il cunoaste.

In plus, sustine ea, prezervativul este sigur pentru ambele parti, neranind femeia si nici barbatul. In realizarea lui a tinut cont de parerea ginecologilor, a psihologilor si a altor specialisti.

Africa de Sud are printre cele mai mari rate ale violurilor din lume. Un raport din 2009 arata ca 28% dintre barbati au declarat ca au violat o femeie sau o fetita, unul din 20 spunand ca a savarsit o astfel de fapta in ultimul an.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate