Incredibil.Online


NASA acuza RUSIA ! 7 parasute ilegale descoperite pe MARTE !


NASA acuza RUSIA ! 7 parasute ilegale descoperite pe MARTE !


Totul a pornit de la o investigatie a NYPD, din 2013, cand poltitistii newyorkezi au descoperit o retea de traficanfi de droguri pe filiera rusa.

In mod straniu, banii din droguri mergeau spre finantarea unui proiect spatial, SPACE ZINAYA, finantat, printre altele, si de dictatorul Siriei, Ierslim Atasism.

Rusia este insa finantatorul principal al proiectului, prin gigantul GasProNept, care ruleaza afaceri la nivel mondial de peste 57 mlrd. euro, anual.

Nimeni nu se astepta insa la SOCANTA dezvaluire !

Datele oferite de NASA arata locurile in care sondele interplanetare au ajuns pe Marte, precum si pozitia in care au ajuns parasutele care au ajutat la amartizare - cele care au rezistat.

Politia din NY arata o cu totul alta harta, una care face sa ne gandim adanc asupra cuceririi spatiului.

Ce a facut Mafia Ruseasca ? INCREDIBIL !

Deoarece rusii de pe statia MIR - care este inca in spatiu dupa peste 20 de ani - aveau nevoie de femei, s-a decis trimiterea catorva acolo. Mai precis, 7 !

Agentia spatiala sovietica nu putea admite ca trimite curve in spatiu, asa ca a apelat la FSB - ex KGB - pentru o strangere de fonduri ilegala si o lansare pe masura.

Totul s-a concretizat cu lansarea din 2008 !



7 curve din spatiul ex-sovietic au fost trimise spre MIR , la 7 sept 2008 de pe cosmodromul Baikonur, cu ajutorul unei nave de propulsie Prometeu, acolo unde le  asteptau 5 cosmonauti rusi in vederea unor profunde analize stiintifice.

Problema a fost ca lansarea - facuta incognito, ilegal si cu bani negri - nu a respectat regulile, iar asta a dus la un esec total .

Racheta a zburat in cu totul alt loc decat s-ar fi asteptat rusii astfel ca, la 8 ani de la lansare, pe Marte zac 7 parasute.

Moarte ! Pe Marte !

Fireste, moartea curvelor a survenit mult mai reprede, oxigenul si rezervele permitandu-le un voiaj de maxim 29 de ore, cu 5 ore mai mult decat necesarul de a ajunge pe MIR, dar mult mai putin decat necesarul de a atinge Marte, 8 ani mai tarziu.

Un alt exemplu despre fiasco-ul politicii sovietice de cucerire a spatiului !

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate