Incredibil.Online


MUSULMANII TE VIOLEAZA, iar politia te aresteaza tot pe tine !




Un ONG britanic avertizeaza turistele occidentale aflate in Dubai sau oriunde in Emiratele Arabe Unite sa nu anunte Politia daca sunt violate, pentru ca s-ar putea trezi arestate.

Avertismentul vine dupa ce o turista britanica care a informat autoritatile din Dubai ca a fost violata in grup a fost arestata si acuzata de "sex extraconjugal", relateaza The Independent.

Detained in Dubai (Retinut in Dubai) - o organizatie care ofera asistenta victimelor injustitiei din Emiratele Arabe - ii sfatuieste pe turisti sa nu raporteze nici violuri, nici alte infractiuni, pentru ca totul s-ar putea intoarce impotriva lor, din cauza prejudecatilor si a felului in care sunt priviti aici occidentalii.

"Ne contacteaza oameni care intreaba daca sa raporteze o infractiune, fie ca este viol sau altceva. De cele mai multe ori spun nu. In niciun caz", a declarat Radha Stirling, fondatorul organizatiei de caritate.



"Politia de acolo primeste multe plangeri care sunt false, multe vin de la prostituate nemultumite care se razbuna prin sesizari false. Din aceasta cauza, politistii sunt precauti in ceea ce priveste acuzatiile false, asa ca atunci cand cineva raporteaza (un viol - n.red.) se gandesc 'poate ca fata era beata, iar a doua zi a regretat'. Exista perceptia ca, daca o femeie a consumat alcool, atunci si-a dat consimtamantul (pentru actul sexual - n.red.). Si exista si o mentalitate rasista", a continuat ea.

Declaratiile vin in contextul in care, zilele trecute, o turista britanica a fost arestata dupa ce a anunta autoritatile din Dubai ca a fost violata, iar acesta nu este un incident izolat, ci au exista numeroase alte cazuri similare in ultimii ani.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate