Incredibil.Online


TESLA auzea voci extraterestre ! Asa a reusit inventiile sale !

La vârsta de 28 de ani, Tesla s-a mutat în Statele Unite ale Americii și pentru o perioadă scurtă de timp a lucrat alături de Thomas Edison. Colaborarea a fost una stranie, iar cei doi au devenit rapid rivali.

În timp ce Edison susținea că viitorul omenirii se bazează pe curentul continuu, Tesla susținea că cel alternativ este baza evoluției științei.

Cu toate acestea, invențiile lui Tesla au mers mult mai departe de curentul electric. El a propus la începutul secolului trecut teoria comunicării radio wireless, a inventat motorul cu turbină, a vorbit despre aparate de zbor care seamănă foarte bine cu cunoscutele OZN-uri și a dezvoltat teoria razelor X.



Pe lângă aceste invenții extraordinare, Tesla era convins că nu suntem singuri în Univers. În tinerețea sa a inventat un aparat cu care a reușit să capteze mai multe semnale extraterestre. Se pare că Tesla a reușit să le decodeze și astfel a reuşit să asculte și să înțeleagă convorbiri interplanetare.

În 1932, Tesla, din laboratorul său din Colorado Springs a reușit să detecteze ceea ce cunoaștem în ziua de astăzi precum satelitul Black Knight, despre care se crede că este de origine extraterestră. Tesla a reușit să capteze semnalele sale și le-a comparat cu niște pulsații.

Ani buni mai târziu, inventatorul acorda un interviu unei publicații americane în care susținea că oamenii nu sunt singuri în Univers și că există numeroase specii extraterestre.

Mai mult de atât, Tesla susținea că în momentul în care oamenii vor ajunge să cunoască comunicarea intergalactică atunci vor descoperii și alte forme de viață în Cosmos și atunci va exista o înfrățire veşnică între specii.

Amin !

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate