Incredibil.Online


SOCANT ! Efectele miraculoase ale imbratisarii copacilor. Femeile infertile pot ramane insarcinate !




OAMENII DE STIINTA SUN CONSTERNATI DE EFECTELE POZITIVE PE CARE LE AU COPACII ASUPRA OAMENILOR PUTAND VINDECA O SERIDE BOLI SI, SOCANT, POT READUCE FERTILITATEA FEMEILOR STERPE SAU IN VARSTA.

IN PLUS, O IMBRATISARE PREA STRANSA POATE LASA ORICE FEMEIE INSARCINATA, INDIFERENT DE VARSTA !!!

Impactul asupra bolilor psihice, stresului, depresiei a fost deja dovedit iar contributia la dezvoltarea concentrarii este o realitate de mult stiuta. Timpul petrecut in preajma copacilor si imbratisarea acestora, de asemenea, usureaza durerile de cap.

Imbratisarea copacilor este o modalitate prin care o persoana isi poate arata recunostinta si aprecierea fata de copaci. Dar, conform oamenilor de stiinta, imbratisarea copacilor are o valoare mult mai mare decat am crede initial.

“Orbit de stiinta”, o carte publicata de Matthew Siverstone, dovedeste pe deplin efectele pozitive asupra sanatatii pe care il are obiceiul de a imbratisa copacii.



Numeroase studii desfasurate asupra copiilor au aratat o imbunatatire psihologica si fiziologica semnificativa a sanatatii lor, atunci cand s-au aflat in preajma plantelor si copacilor. Cercetarile au aratat faptul ca cei mici functioneaza mult mai bine in medii ecologice si sunt mult mai creativi intr-un astfel de mediu.

“Accesul la natura poate contribui in mod semnificativ la capitalul nostru mental si la bunastarea noastra.”, Scrie Silverstone in cartea sa.

Mai mult decat atat, Silverstone explica fapul ca proprietatile vibrationale ale copacilor si plantelor sunt cele care ne ofera aceste efecte pozitive.

Un experiment a aratat ca un pahar de apa tratata cu o vibratie de 10 Hz este capabila sa provoace o schimbare imediata a ratelor de coagulare sanguina. Acelasi lucru este valabil si in acest caz. Copacii au tipare vibrationale total diferite de cele ale noastre.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate