Incredibil.Online


INCREDIBIL ! Cei ce vad cu pielea ! Dragnea, unul dintre ei, ne trateaza cu curul pentru ca sa ne vada mai bine. Cu cel de-al treilea ochi !


După ce a învățat să citească Braille, Rosa și-a dat seama că poate citi ziarele și cărțile cu fiecare fibră din piele sa. I-au fost prezentate fotografii, iar ea poate să descrie cu maximă exactitate toate imaginile, persoanele, culorile.

Un alt caz celebru este cel al lui Kuda Bux care în anul 1945 a orbit din cauza unei explozii care s-a produs în apropierea sa. El a făcut senzație în SUA, prin faptul că a continuat să vadă, cu toate că orbise.

În secolul al XVII-lea, Robert Boyle, un cercetător irlandez care se afla în insulele Samoa, scria că a întâlnit băștinași orbi care văd perfect.

Se cunoaște faptul că, unele persoane au capacitatea de a vedea culori, în mod subiectiv, în momentul unor senzații, fără ajutorul ochilor. Acest fenomen se numește sinestezie.

O senzație auditivă poate avea o impresie vizuală. În cazul persoanelor care pot vedea culori fără ajutorul ochilor, vorbim despre senzație paroptică.

Scriitorul Jules Romain susținea că pielea are capacități extra-retiniene. Conform lui Romain, pielea posedă ochi în miniatură. Persoanele aflate sub hipnoză, dar și cei care au avut accidente la ochi pot dobândi aceste capacități.



Pielea prezintă o impresionantă calitate de a detecta culorile. Culorile calde sunt roșu, portocaliul, negrul și galbenul, iar cele reci sunt violet, bleu, albastru și gri. Verdele este neutru.

Persoanele care au orbit ca urmare a unui accident, au capacitatea de a distinge culorile cu ajutorul pielii corpului. În lumea animală, caracatița detectează și reacționează la lumină cu ajutorul pielii. Caracatița posedă pigmenți care au o structură asemănătoare retinei și care transformă semnalului electromagnetic al luminii în influx nervos.

Viziunea extra-retiniană este unul din marile mistere ale corpului uman, pe care știința nu l-a cercetat în profunzime. Putem trage concluzia că, organismul uman are multe necunoscute și capacități pe care nu știm cum să le folosim.

Corpul uman este un mecanism de înaltă performanță, din care, din păcate, utilizăm numai o mică parte. Cine știe ce alte surprize ne mai rezervă.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate