Incredibil.Online


CUTREMURATOR ! ASEMĂNĂRI TULBURĂTOARE ÎNTRE FRUCTE, LEGUME ȘI ORGANELE INTERNE ALE CORPULUI UMAN . De ce nu-i spune nimeni lui Ponta ca are un nas ca 2 .... ?


DACĂ PRIVIȚI CU ATENȚIE UN FRUCT SAU O LEGUMĂ, VEȚI OBSERVA CĂ FORMA ACESTORA SEAMĂNĂ FOARTE MULT CU CEA A ORGANELOR CORPULUI OMENESC. MAI MULT, CERCETĂTORII AU CONSTATAT CĂ ASEMĂNAREA DUCE LA UN ALT FAPT ȘI MAI INTERESANT. LEGUMA SAU FRUCTUL RESPECTIV SUNT BENEFICE PENTRU SĂNĂTATEA ORGANULUI RESPECTIV.

Bobul de fasole roșie are aceeași formă ca și rinichiul. Consumul de fasole roșie asigură o bună funcționare a rinichilor.

Nuca seamănă cu un creier în miniatură. Are două emisfere, suprafața este ridată, iar consumul de nuci asigură dezvoltarea funcțiilor cerebrale.

Dacă tăiem un morcov vom observa că seamănă foarte mult cu un ochi. El prezintă forme asemănătoare cu pupila, irisul, linii concentrice.

Morcovul ameliorează afluxul de sânge din ochi și ajută funcțiile globale ale ochiului. Tulpina de țelină seamănă foarte mult cu forma unui os. Oasele corpului uman conțin 23% sodiu. Întâmplător sau nu, țelina conține 23% sodiu.

Avocado are forma colului uterin. Consumul de avocado asigură echilibrul hormonal feminin, previne cancerul uterin.



Dacă tăiem în două o ciupercă vom observa că aceasta seamănă cu o ureche. Ciupercile conțin o vitamină rară, vitamina D.

Această vitamină este importantă pentru sănătatea oaselor și implicit a micilor oase ale urechii care transmit sunetul în creier.

V-ați gândit că un ciorchine de struguri seamănă cu anvelopele pulmonare? Acestea permit oxigenarea plămânului. Consumul de struguri reduce apariția cancerului pulmonar. Sâmburii de struguri conțin proantocianida care ameliorează formele severe de astm.

Ghimbirul are forma unui stomac. Chinezii îl utilizează de peste 2000 de ani în tratarea afecțiunilor digestive. Cartoful seamănă ca formă cu pancreasul El este un remediu în echilibrarea glicemiei la persoanele diabetice.

Măslina are forma unui ovar. Este recomandat consumul pentru asigurarea unui echilibru al funcțiilor ovariene. Teoria conform căreia există o legătură între leguma sau fructul care are o formă asemănătoare cu un organ intern nu este una nouă. Despre această legătură s-a scris încă din anul 1600.

Se cunoaște faptul că, animalele mănâncă anumite tipuri de ierburi, fructe sau legume, în funcție de necesitățile lor. Cimpanzeii consumă plante care le asigură protecția împotriva paraziților. Credem că este nevoie să privim mai atent natura, să o protejăm și să utilizăm roadele ei așa cum făceau strămoșii noştri, simplu și efici

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate